Haberler

Cheetos Türkiye'nin En Hızlısı Atletizm Yarışlarının Tanıtım Toplantısı Yapıldı

Mustafa AKIN,İstanbul-DHA Nişantaşı'ndaki St. Regis İstanbul Hotel'de düzenlenen yarışmanın tanıtım toplantısına, İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, PepsiCo Türkiye Kıdemli Pazarlama Direktörü Alpagut Çilingir ile bu proje özelinde marka elçisi olan Berna Laçin katıldı.

Mustafa AKIN,İstanbul-DHA

Nişantaşı'ndaki St. Regis İstanbul Hotel'de düzenlenen yarışmanın tanıtım toplantısına, İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, PepsiCo Türkiye Kıdemli Pazarlama Direktörü Alpagut Çilingir ile bu proje özelinde marka elçisi olan Berna Laçin katıldı.

Toplantıda konuşan Koç, yarışmanın Türkiye'de yapılan en büyük organizasyon olduğunu kaydederek, "Yarışmaya 5 milyonun üzerinde öğrencinin katılması hedefleniyor. İstanbul'daki hedef sayımız ise bir milyon" dedi.

Yarışma sayesinde öğrencilerin sportif başarıyı yakalamanın ötesinde olimpik bir ruha kavuştuğunu söyleyen Koç, engelli bireylerin yarışması için de bir proje üretme konusunda çalışmalara başladıklarını söyledi.

Alpagut Çilingir ise yarışmanın tüm aşamalarında 16 bin 741 okuldan 5 milyonun üzerinde öğrenciye ulaşmayı hedeflediklerini söyledi. Yarışmaya destek veren Berna Laçin de günümüz yaşam şartları nedeniyle sadece çocukların değil, herkesin daha az hareket ettiğini, bu hareketsizlik çemberini kırmanın tek yolunun da sporu günlük yaşamın bir parçası yapmaktan geçtiğini kaydetti.

İlk üçe giren sporculara burs verilecek

Yarışma için 4 Mayıs Pazartesi günü Edirne'yle başlayacak il finalleri Bursa, İzmir, Antalya, Konya, Ankara, Samsun, Gaziantep, Erzurum ve Kocaeli ile

devam edecek. İstanbul özelinde ise 39 ilçede çocuklar, finale katılabilmek için ter dökecek. İl finallerinde dereceye girecek sporcular, 11 Haziran Perşembe günü İstanbul'da gerçekleştirilecek finalde, kendi yaş kategorilerinde "Cheetos Türkiye'nin En Hızlısı" unvanını almak için yarışacak.

Yarışmada ilk üçe giren sporculara, yarışmaya katıldıkları yıldan sonraki eğitim öğretim süresi dahilinde spor yaşantılarına devam etmeleri şartıyla aylık burs verilecek. Kendi yaş kategorilerinde birinci olacak sporcular da İsveç'teki Avrupa Gençler Atletizm Şampiyonası'nı seyretmeye hak kazanacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Berna Laçin İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title