Haberler

Chat Aşkı Dolandırdı

İsmail Akduman/samsun, (Dha)

İsmail AKDUMAN/SAMSUN, (DHA)

SAKARYA'da oturan ve depremde eşini kaybeden 54 yaşındaki Hasan Süer, iddialara göre geçen yıl chat yaparken Samsun'da yaşayan 35 yaşındaki Canan S. ile tanıştı. Evlenmeye karar verince para göndermeye başladı. Ancak kandırıldığını Samsun'a geldiğinde anlayınca savcılığa başvuran Süer, ''Onunla bir pastanede buluştuk. Fakat beni tehdit edip yanında getirdiği erkekle cebimde bulunan 800 YTL'yi aldı. Ben onunla evlenecektim. O yüzden de bugüne kadar kendisine 4 bin 200 YTL gönderdim. Ona çok güvenmiştim'' dedi.

Sakarya'da yaşayan işçi emeklisi Hasan Süer, 1999 yılında Düzce depreminde eşini kaybetti. Çocukları olmayan Süer geçen yıl zaman geçirmek için gittiği internet kafede chat yaparken, Samsunlu Canan S. ile tanıştı. Ve aylarca süren sohbetlerden sonra kendisiyle evlenmeye karar verdi. İddialara göre evlilik hazırlıklarına başlayan Canan S., Hasan Süer'den 4 bin 200 YTL aldı. Evlilik hazırlıklarının nasıl gittiğini görmek isteyen Hasan Süer de, geçen pazar günü Samsun'a gelerek bir pastanede buluştular. Ancak, Süer evlenmek istediği kadın ile yanında bulunan bir kişinin üzerinde bulunan 800 YTL'yi zorla aldığını ileri sürerek savcılığa suç duyurusunda bulundu. Evlilik vaadiyle dolandırıldığını ileri süren Hasan Süer, ''Evlilik hazırlıkları yapıyorum diye benden çeşitli zamanlarda para istedi. Ben de ona toplam 4 bin 200 YTL gönderdim. Pazar günü Samsun'a gelerek Canan ile buluştum. Yanında ağabeyim dediği bir kişi daha vardı. Dişlerini yaptıracağını söyleyerek benden 2 bin 500 YTL istedi. Ben de vermek istedim. Ancak pastaneden çıktıktan sonra zorla cebimdeki 800 YTL'yi de aldılar. Paramı istedim ama vermediler. Şimdi ikisinden de şikayetçiyim'' dedi. Tek amacının evlenerek yuva kurmak olduğunu söyleyen Hasan Süer, Canan S.'in kendisini dolandırdığını ileri sürerek Cumhuriyet Savcısına suç duyurusunda bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title