Haberler

Challenge Tour' Soma'ya Saygı Duruşuyla Başladı

Golf sporunun önemli organizasyonlarından Turkish Airlines Challenge, Soma'da yaşamını yitiren madenciler için saygı duruşuyla başladı.

Golf sporunun önemli organizasyonlarından Turkish Airlines Challenge, Soma'da yaşamını yitiren madenciler için saygı duruşuyla başladı.

Antalya'nın Serik İlçesi'ne bağlı turizm merkezi Belek'te bulunan National Golf Kulübü'nde bugün start alan 'Challenge Tour'a katılan golfçüler, karşılaşmalar öncesinde Soma'da meydana gelen maden ocağı faciasında yaşamını yitirenler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu. Golfçüler açılışta da tişörtlerine siyah kurdele taktı.

'Challenge Tour'un bugün başlayan karşılaşmalarına 20 ülkeden toplam 156 kişi katılıyor, bu oyuncular arasında 4'ü amatör 13 Türk golfçü de mücadele veriyor. İlk üç günün sonunda sıralamanın ilk 60'ında olanlar, Pazar günü yapılacak finaller için sahaya çıkacak. Şampiyonun 28 bin euro para ödülü alacağı turnuvada, toplam ödül miktarı 175 bin euro olacak.

Geçen yıl Turkish Airlines Open ile profesyonel golf kariyerine başlayan Hamza Sayın, yeni sezondaki en önemli sınavlarından birini National Golf Kulübü'nde veriyor. ABD'de 2 yıl golf eğitimi aldıktan sonra Nisan ayında profesyonel olan Kaan Kalafatoğlu da ilk kez böylesine önemli bir turnuvada ter dökecek. Bu iki oyuncunun yanı sıra Aytekin Akyürek, Cahit Kaya, Erkan Demirci, Bülent Karataş, Mehmet Ceylan, Bekir Kara ve Mustafa Hocaoğlu Turkish Airlines Challenge'da sahaya çıkacak. Ayrıca amatör oyuncular Ediz Kemaloğlu, Ali Altuntaş, Mutlu Güner ve Serkan Akarsu turnuvada tecrübe kazanacak.

Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, dört yıl aradan sonra Türkiye'de düzenlenecek olan Turkish Airlines Challenge'ın, genç oyuncular açısından önemli bir fırsat olduğunu söyledi. Turkish Airlines Open ve Turkish Airlines Challenge turnuvaları sayesinde yurtdışındaki farklı turnuvalarda 20'ye yakın 'wild card' hakkı elde ettiklerini belirten Ağaoğlu, "Burada başarılı olan ve umut veren oyuncularımızı o turnuvalara gönderip dünya klasmanında yükselmelerini sağlayacağız. Nihai hedefimiz 2016 Rio Olimpiyatları'nda bir Türk golfçünün mücadele etmesi" diye konuştu. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalya Belek Soma Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title