Haberler

ÇGD'den Başarılı Gazeteciler Yarışması

ÇGD haber, 4 dalda toplam 4 bin TL para ödüllü "2011 Başaralı Gazeteciler Yarışması" düzenledi.

ÇGD, Çanakkale merkezi, ilçeleri ve beldelerinde gazetecilik yapan basın mensuplarına yönelik, Yazılı Haber, Haber Fotoğrafı, Görüntülü Haber ve Sayfa Tasarımı olmak üzere toplam 4 dalda "2011 Başarılı Gazeteciler Yarışması" düzenlediğini duyurdu.

ÇGD Yönetim Kurulu Başkanı Burak Gezen, ilk kez yapılacak yarışmanın düzenlenmesindeki amacı, gecesini gündüzüne katan, yağmur çamur demeden büyük bir özveri ile gelişen olaylar hakkında kamuoyunu bilgilendiren, aynı zamanda halk adına denetim ve kontrol görevini de yerine getiren basın mensuplarının, ses getiren, dikkat çekici eserlerini ortaya çıkarmak, bu eserlerin karşılığında verilecek ödüllerle basın mensubunu onere etmek ve sergilediği başarıyı ebediyen ölümsüzleştirmek olarak açıkladı.

Başkan Burak Gezen, son başvuru tarihi 15 Aralık olan yarışmada her kategoride birinci seçilecek esere 500 TL, ikinci seçilecek esere 300 TL ve üçüncü seçilecek esere 200 TL olmak üzere toplamda 4 bin TL para ödülü ve başarı plaketleri vereceklerini söyledi.

Gezen, 2011 Başarılı Gazeteciler Yarışması'nın ödül töreninin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü akşamı Kolin Hotel'de düzenlenecek yemekli gecede yapılacağını belirterek, "Yemeğe, Çanakkale merkez, ilçeler ve beldelerde görev yapan tüm meslektaşlarımızın yanı sıra, protokol, siyaset ve iş dünyasının temsilcileri de davet edilecek. Derneğimiz, bu yıl ilkini gerçekleştireceği yarışmayı her yıl tekrarlayarak geleneksel hale getirmeyi hedeflemekte" dedi.

ÇGD Başkanı Burak Gezen, ödül töreninin düzenleneceği Kolin Hotel'deki yemeğe katkı sunan Çanakkale Valisi Güngör Azim Tuna'ya, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'a ve Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülend Engin ile yarışmanın sponsorları Akçansa, Dardanel, Doğtaş, İçdaş, Kale Grubu, Kolin Hotel ve Miller Oto şirketlerine teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title