Haberler

Cezayirli Tiyatro Ekibini Taşıyan Otobüs Kaza Yaptı: 18 Yaralı

İstanbul Atatürk Havaalanı'ndan Aldığı Cezayir Tiyatro Ekibini Ordu'ya Götüren Otobüsün Samsun'da Kaza Yapması Sonucu İlk Belirlemelerde Göre 12'si Cezayirli, Toplam 18 Kişi Yaralandı.

İstanbul Atatürk Havaalanı'ndan aldığı Cezayir tiyatro ekibini Ordu'ya götüren otobüsün Samsun'da kaza yapması sonucu ilk belirlemelerde göre 12'si Cezayirli, toplam 18 kişi yaralandı.

Ordu Belediyesi ile Devlet Tiyatroları Opera ve Bale Çalışanları Vakfı (TOBAV) tarafından düzenlenen '3. Ordu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali'ne katılmak için İstanbul'a gelen Cezayir tiyatro ekibi, buradan Erdal T. yönetimindeki Orduspor'a ait 52 AV853 resmi plakalı otobüsle alındı. İstanbul'dan Ordu'ya giden otobüs, Samsun-Ankara karayolu 18. kilometresi Çadır restoran mevkiinde saat 16.45 sıralarında kaza yaptı. Yağıştan dolayı kayıp ters dönerek karşı şeride geçip yol kenarında

duran otobüste ilk belirlemelere göre 12'si Cezayirli öğrenci ve Cezayirlileri almak için giden 6 görevli yaralandı. Yaralılar, Gazi Devlet Hastanesi ve Samsun Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

(MAY-SA-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title