Haberler

Cezayı Duyunca Hakime Kalem Fırlattı

ADANA'da babası 51 yaşındaki Hacı Narman ile birlikte bir kişiyi öldürüp bir kişiyi de yaraladığı iddia edilen 20 yaşındaki Hüseyin Narman, babasına 23 yıl 4 ay, kendisine de 22 yıl 6 ay hapis cezası verilmesi üzerine mahkeme başkanına kalem fırlattı. Salonda bulunan taraflar birbirine girerken, polis, biber gazı sıkarak tarafları kontrol altına aldı.

İddiaya göre, Yüreğir İlçesi'ne bağlı Doğankent Beldesi'nde yaşayan Hacı Narman, oğlu Hüseyin Narman ile birlikte 2 yıl önce eşinin trafik kazasında yaralanmasına neden olduğunu ileri sürdüğü 33 yaşındaki Adem Yenier'in işyerine 2 Mayıs 2005'de baskın yaptı. Çıkan silahlı çatışmada, tarım aletleri tamiri yapan Yenier öldü, ağabeyi 36 yaşındaki Ercan Yenier ile saldırıyı gerçekleştiren Hacı ve oğlu Hüseyin Narman da yaralandı.

Adana 3'ncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'Kasten adam öldürmek ve yaralamak' suçundan yaklaşık 2 yıldır tutuklu yargılanan baba oğul karar duruşmasına çıktı. Hüseyin Narman, otomobille giderken önlerinin kesildiğini belirterek, ''Araçla giderken ateş ettiler. Babamı ve kendimi korumak için ateş ettim. Öldürme kastım yoktu'' derken; babası Hacı Narman da, ''Oğlum bizi korumak için ateş etti. Ben bir şey yapmadım. Ben de yaralandım'' diyerek kendini savundu. Olay sırasında baba oğlu yaraladığı iddiasıyla tutuksuz yargılanan Ercan Yenier ise baskına uğradıklarını iddia ederek, ''Dükkanımızı silahla bastılar. Kardeşimi öldürdüler. Ben de saldırıyı defetmek için tüfekle ateş ettim'' dedi. Mahkeme heyeti, Hacı Narman'ı 'Adam öldürmek ve yaralamak' suçlarından toplam 23 yıl 4 ay, oğlu Hüseyin'i ise 22 yıl 6 ay, tutuksuz Ercan Yenier'i de 1 yıl hapis cezasına mahkum etti.

CEZA ÇILDIRTTI

Aldığı cezayı fazla bulan Hüseyin Narman kendini kaybetti. Cebinden çıkardığı kalemi Mahkeme Başkanı Süleyman Köse'ye fırlatıp, yanındaki tutuksuz Ercan Yenier'e yumrukla saldırdı. Bu sırada duruşma salonunda bulunan taraflar da birbirine girdi. Hüseyin Narman'ı jandarmalar güçlükle etkisiz hale getirirken. Bir polis memuru da kavgayı durdurmak için biber gazı sıktı. Gözleri yananlar kavgayı bırakarak kendilerini duruşma salonunun dışına attı. Mahkeme Başkanı, kendisine kalem fırlatan Narman hakkında 'hakaret' suçundan tutanak tutarak Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Neşet KARADAĞ

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti? OY SAYIMINDA İFTAR MOLASI OLACAK MI? YSK iftar arası kararında ne dedi? Vatandaşa yumruk atan Belediye Başkanı kim? Vatandaşa neden yumruk attı? Mustafa Oktay Aksu kimdir? Halk Tv konuğu Mustafa Oktay Aksu kaç yaşında, nereli? Mustafa Oktay Aksu biyografisi! 1 NİSAN 2024 PAZARTESİ ÜNİVERSİTELER TATİL Mİ? Seçimden sonraki gün resmi tatil mi, kimlere tatil? Oy sayımında iftar molası olacak mı? YSK açıklama yaptı mı, ne dedi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title