Haberler

Trafik Cezası Kesen Polise Sosyal Medyadan Hakaret Eden Sürücü Tutuklandı

Güncelleme:

Sivas'ta standart dışı ışık ve cam filmi kullandığı gerekçesiyle ceza yazılan sürücü, sosyal medya hesabından kendisine ceza yazan polis ekiplerine küfür ettiği gerekçesiyle tutuklandı.

Sivas'ta standart dışı ışık ve cam filmi kullandığı gerekçesiyle ceza yazılan sürücü ceza yazan polis ekiplerine sosyal medyadan hakaret edince tutuklandı.

TRAFİK POLİSİ SÜRÜCÜYÜ CAM FİLMİ NEDENİYLE DURDURDU

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince İstasyon Caddesi 50'inci Yıl Kavşağı'nda bir otomobil standart dışı ışık ve cam filmi gerekçesiyle durduruldu.

CEZA YAZAN POLİSE SOSYAL MEDYADAN HAKARET ETTİ

Durdurulan otomobilin sürücüsü K.T.K.'ya 2918 sayılı kanunun ilgili maddelerince cezai işlem uygulandı. Daha sonra sürücünün görevli polislere sosyal medyadan hakaret ettiği tespit edildi.

"TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ"

Gözaltına alınan şahıs 'Türk Milletini, Cumhuriyetini, Devletini, Kurum ve Organlarını Aşağılama, Özel Hayatın Gizliliğini İhlal ve Hakaret' suçlarından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sosyal Medya Sivas 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (63)

ne alaka:

iyi de ŞAHSA küfür etmek neden DEVLET MEMLEKET meselesi olarak değerlendirilmiş onu anlamadım. suçlamaya bak ya. . . türk milletini, cumhuryeti bilmem ne. iyi ki anayasal düzeni yıkmadan işlem yapmamışlar

6
88
yanıtYanıtla
cibuti:

bre cahiiilll. o üzerindeki kıyafet kimi temsil ediyo. neden devlet denince ilk polis asker akla geliyo. doktor öğretmen postacı vs gelmiyoda. sanki o polisi tanıyomu o küfreden keko. polis işini yani devletin işini yaptığı için küfrediyo. bence polise vurmak küfretmek devlete karşı işlenen suçlardan olmalı. takibi şikayete bağlı suçlardan değil. direk kamu davası.

yanıt2
yanıt0
Bohem:

Polisimize ne kufur ettiyse misliyle iade

80
7
yanıtYanıtla
umut:

kurallara uymak gerekli. : küfürü hakareti git anana babana yap seni doğurdukları güne lanet etsinler. . .

74
6
yanıtYanıtla
EFE .09:

Iyi olmus. Soslyal medyanin bokunu cikardilar. Polise, devlet memuruna hakaret Dünyanin heryerinde suc. Bide milleti sokaklara cagiranlar varya. onlarida halki kiskirtmaktan atacaksin iceriye. Milletvekili olsalarda fark etmez. Bu kamu düzenini bozmaktir ve ister Vekil ol ne olursan ol. Bu Paris gibi Anarsi yaratmaktir. Halkimiza bu dengesiz kisilerin cagrisina uymamalarini ve sukunete davet ediyorum. Hükümete degil, DEVLETiMiZE Saygili olalim.

74
2
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Artik kimse hakkinda birsey denilemez. Agzini acan devlete ve kurumlarina karsi. Karsi demek, tutuklanip iceriye atilmak demek. Bu daha baslangic.

18
57
yanıtYanıtla
hukukçu:

yani diyorsunuz ki insanlar haklarını gelsinler bizzatihi kendileri alsınlar. . . Suç ve suçlu gelip sizi de bulur. . . hakaretten tutuklama mı olur lan. envai çeşit suç uydurmuşlar bir de. . .

7
49
yanıtYanıtla
TC SEVDALISI:

POLİSE HAKARET EDEN KÜSTAH BAŞIN SIKIŞINCA POLİS İMDAT DEMESİNİ BİLİYORSUN AMA. TERBİYESİZLEŞME KURBAN OL POLİSLERE

50
6
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

az bıle olmuş böyle dangalaklara dersını vercen

49
5
yanıtYanıtla
sakine sağlık:

wayyy be . . . adalet ne kadar hızlı ne kadar tarafsız ne kadar adil ve keskin işliyor . . gözlerim yaşardı. . .

7
44
yanıtYanıtla
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title