Haberler

Cezası Biten Arda Turan, Kayserispor Karşısında Forma Şansı Bulamadı

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Medipol Başakşehir kendi sahasında Kayserispor'u 1-0 mağlup ederken, 10 maçlık cezası sona eren Arda Turan karşılaşmayı yedek kulübesinde tamamladı.

Teknik direktör Abdullah Avcı ikinci yarıda üç oyuncu değişikliğine giderken, geçen sezon oynanan Demir Grup Sivasspor karşılaşmasında kırmızı kart görerek 10 maçlık cezaya çarptırılan ve cezası bu maçta sona eren Arda Turan'a şans vermedi.

2.5 MİLYON TL CEZA, 12.5 YIL HAPİS İSTEMİ VE YEDEK KULÜBESİ...

Deneyimli futbolcu Arda Turan, şarkıcı Berkay Şahin ile kavgasının ardından Medipol Başakşehir Kulübü tarafından 2.5 milyon TL para cezasına çarptırılmış ve yıldız oyuncunun mahkeme tarafından 'cinsel taciz', 'kasten yaralama', 'korku, kaygı veya panik oluşturabilecek tarzda silahla ateş etme', 'ruhsatsız silah bulundurma' suçlarından 12,5 yıla kadar hapsi istenmişti.

YEDEK KULÜBESİNDE MAÇI TAMAMLADI

Bu yaptırımların ardından kamuoyunda gözler Medipol Başakşehir - Kayserispor maçına çevrilirken, bu mücadelede teknik direktör Abdullah Avcı, Arda Turan'ı maç kadrosuna dahil etti. Geçen sezondan bulunan 10 maçlık cezasını noktalayan deneyimli futbolcu, maç kadrosuna alınmasına karşın teknik direktör Abdullah Avcı tarafından oyuna dahil edilmedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Kayserispor Başakşehir Arda Turan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (26)

cem:

beter olsun sonradan görme keko

43
4
yanıtYanıtla
BUZAĞA:

SEN HALEN ORMI OTLUYORSUN

yanıt3
yanıt1
Remuz:

Bundan bir cacik olmaz takim parasini geri almaya baksin

39
1
yanıtYanıtla
CACİGİ:

SANANE ÇENGELKÖY

yanıt2
yanıt1
sfsf:

ucuz polıtıkalarla ardayı harcayamazssınız. linç seviciler

5
22
yanıtYanıtla
BSG:

Senin karına aynı terbiyesizliği yapsalar rahatsız olmazdın diyorsun yani. Adam kendi karısını evde bırakıp kocasının yanında başka kadına sarkıntılık edip kocasının burnunu kırıyor aam sen hala ardayı savunuyorsan senin de ardadan bence farkın yok. Hastane olayına girmiyorum bile.

yanıt1
yanıt1
Trx61:

Savunucu yorumları anlamak çok zor. Adam milli eşkiya.

12
8
yanıtYanıtla
aynen 39:

sorma kardeşim biz ilkokulda bile kız arkadaşlarımıza el ile şaka yapmazdık ayıp diye ama bu adam evli bin tane rezilliğine ek son olayıyla duyanları bile utandırdı ama hala savunanlar var. Adama kızmayalım ona savunan rezillere kızalım bence.

yanıt0
yanıt0
SSK EMEKLİSİ:

UMARIM BU SON OLANLAR ARDA TURAN KARDEŞİME ÇOK BÜYÜK BİR NASİHAT OLUR , BUNDAN SONRA BİR DAHA BU VE BUNA BENZER SIKINTILAR YAŞAMAZ. BEN BİR İNSAN OLARAK DEĞİL ONUN KİMSENİN SIKINTI YAŞAMASINI İSTEMİYORUM

5
9
yanıtYanıtla
AA:

ABDULLAH AVCI SENDDE HIC HASSIYET YOKMUŞ BE. BOYLE ADAMI HALA TUTUYON.

8
5
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title