Haberler

Cezaevine Gönderilen Rapçi Ezhel'den ilk ifade: Suç Olduğunu Bilmiyordum, Pişmanım

Güncelleme:

Şarkılarında uyuşturucuya özendirdiği ve kullanımını kolaylaştırdığı suçuyla dün akşam gözaltına alınan Ezhel, "Suç olduğunu bilmiyordum, pişmanım" dedi.

Müzik dünyasında 'Ezhel' adıyla tanınan, şarkı videoları milyonlarca kişi tarafından internette izlenen ünlü rapçi Sercan İpekçioğlu, bazı şarkılarında uyuşturucu kullanımını özendirdiği ve kullanımını kolaylaştırdığı iddiasıylaçıkarıldığı adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"SUÇ OLDUĞUNU BİLMİYORDUM, PİŞMANIM"

Emniyetteki sorgusunun ardından çıkarıldığı adliyede tutuklanarak cezaevine gönderilen İpekçioğlu'nun Emniyette verdiği ifade ortaya çıktı. İpekçioğlu'nun ifadesinde, "Müzikle uğraşıyorum. Youtube kanalında paylaştığım şarkılarda ve sosyal medya hesaplarımda kullandığım kelimeler ve fotoğrafların suç olduğunu bilmiyordum, pişmanım." dedi.

Cezaevine Gönderilen Rapçi Ezhel İlk İfadesinde Pişman Olduğunu Söyledi

DAHA ÖNCEDE TUTUKLANMIŞTI

Sercan İpekçioğlu, daha önce şarkılarında uyuşturucuya özendirdiği ve kullanımını kolaylaştırdığı suçlamasıyla gözaltına alınarak adli kontrolle serbest bırakılmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (46)

şengülkurt:

allahım bu nasıl adalettir adam karısını dövüyor bayıltana kadar kadın şikayetçi oluyor ama adam serbest bırakılıyon sırf bu adam sarkıyla uğrastığından neymis efendim uyuşturucuya yönelikmiş bu nasıl adalettir allahım

19
35
yanıtYanıtla
ahmed:

Adaleti insan uydurması kanunlarda arayan ancak senin gibi ahmaklardır. . .

yanıt8
yanıt0
BAKİ EL MÜMİN:

Leyla sende kendine bir çeki düzen ver bak kaç kez evlenip boşanmışsın akıllan yahu edepli ol birazcık aileni düşün bak üç tane yetişkin çocuğun var onlarla ilgilen bizim adetlerimize geleneklerimize göre davranın Allah sizi islah etsin

40
0
yanıtYanıtla
realistik:

Şimdi bu adamı televizyona çıkardılar uyuşturucuya özendiriyor diye. Lan bilmeyen bile öğrendi herkes şimdi daha çok dinleyecek bunu?Bu adamı keşif edip diğer bir sürü sanatçıya ulaşacaklar?Yabancı sanatçıların kliplerine kadar ulaşacaklar?Biz insanların hür olduğuna inanırdık, başkasına göre kötü bir şey olarak görülse de asla ses etmezdik. Ne oluyor bu Türk insanına? Neden bu kadar vahşisiniz? Asıl şeytan sizlersiniz!

3
30
yanıtYanıtla
ttt:

Özenti uçubeler, akıllarınca bişey yaptıklarını sanıyolar. . .

24
4
yanıtYanıtla
leyla,ümraniyeli.mine .kübra:

Hocam ben ve arkadaşlarım birkaç kez evlenip boşandık topluca soruyoruz eski eşlerimiz bizler tek tek yemeye götürmek istiyorlar biz toplu gurup istiyoruz acaba gurup olarak bizi YEMEYE götürseler caizmidir alışkanlık yaparmı zorlanırmıyız

20
8
yanıtYanıtla
HAKİKAT:

sizde alışkanlık yapmış kızım yemeye alışmışsınız zorlanma olmaz hele bir arada oldunuzmu daha kolay olur birlikten kuvvet doğar tam gaz devam:))

yanıt9
yanıt0
YSNOKR:

sizi ben alayım grup olarak bayanlar eski kocalaarınızı napcaksınız hepinizi doyururum

yanıt5
yanıt0
9:

onlar az gelir size bir kaç kişi daha götürün eski eşleriniz size yetmeyebilit

yanıt3
yanıt0
külyutmaz:

herşeyi ak partiye bağlayan sivri zekalılar bi geçmişinize bakın. pisliğin içinde yaşayan bir halk vardı. 21 milyon araç sahibi var. avm ler dolu. piknik alanlarında yer yok. hastanede insan yerine konulmazdı bu halk. başörtülü diye annemi hastanelere sokmazlardı. babam sakallı diye üniversiteye alınmazdı. hangi alevi görevinden atıldı. hangi alevi üniversiteye alınmadı. hangi alevinin saçından sürüklenip tören alanından atıldı. chp döneminde kaç cemevi açıldı. açılmayı orda bırak. suçtu suç.

15
12
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title