Haberler

Cezaevine Girerken Çıplak Aranan Pınar Aydınlar'ın Avukatı Suç Duyurusunda Bulundu

Güncelleme:

Örgüt propagandası yapmak suçundan 10 ay hapis cezası verilen türkücü Pınar Aydınlar'ın avukatı, müvekkilinin cezaevine girerken çıplak arandığını söyleyerek suç duyurusunda bulundu.

Türkücü Pınar Aydınlar, örgüt propagandası yapmak suçundan aldığı 10 aylık hapis cezasını çekmek için Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi'ne gitti. Aydınlar'ın avukatı Murat Arksak, müvekkilinin cezaevi personeli tarafından çıplak bir şekilde arandığını iddia ederek çalışanlar hakkında suç duyurusunda bulundu.

ZORLA ÇIPLAK ARANDI

Pınar Aydınlar'ın avukatı Murat Arksak, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na verdiği suç duyurusu dilekçesinde şunları belirtti: "Müvekkilim Pınar Aydınlar cezaevinde tek başına müşahede altında tutulmaktadır. Müvekkilim cezaevine girdiği ilk gün kendisine çıplak arama dayatılmış ve zor kullanmak suretiyle kendisine çıplak arama yapılmıştır. Yaşanan olay Pınar Aydınlar'da manevi anlamda telafisi imkânsız zararlara yol açmıştır."

"SANATÇI KİMLİĞİ ZEDELENDİ"

"Ayrıca kamuoyunda tanınan sanatçı ve siyasetçi kimliğinin de zedelenmesine yol açmıştır. Çıplak arama işlemi insanlık onuruyla bağdaşmaz. İşkence ve kötü muamele yasağı ihlal edilmiştir. Bu uygulamayı yapan cezaevi personeli cezalandırılmalıdır."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Pınar Aydınlar Bakırköy Magazin Haberler

500

Yorumlar (57)

Cte personeli:

5275 sayılı ceza ve güvenlik tedbirlerinin infazı hakkında kanunu okuduğunuzda mevzuata aykırı bir durum olmadığı görülür. İstedikleri yere yırtınabilirler hiç problem değil. O mahkum kabulde kimler kimler soyundu pınar aydınlar da kim?Ceza infaz kurumu kardeşim orası dingonun ahırı değil. . . Güvenlik mahremiyetten önce gelir kimse kusura bakmasın.

44
16
yanıtYanıtla
CTE PERSONELİ:

Cezasının verilmesi ayrı bir olay cezanın infazı ayrı bir olay. Bayan olması kısmını anlayamıyorum. Erkeklerin utanması namusu yok mu yani? Namus ar utanma kadına mı özgü? Ayrıca anlamamışsınız heralde. Diyorum ki erkek ya da kadın farketmez içeriye yasaklı madde sokmaya calısıyorlar vucüt cukurlarında. Mesela uyuşturucu. Bunu bayanlar da yapıyor. Ahlaktan yoksun herkes yapıyor bunu erkek kadın farketmez. Ayrıca senin de Ramazanın mübarek olsun. Ama şu pozitif ayrımcılığı bırakın artık. . .

yanıt9
yanıt0
adalet:

suçu örgüt propagandası yapmak. hangi örgüt? terör örgütümü? eğer terörse suçu büyük

43
10
yanıtYanıtla
Tyooooo:

Gün gelir devran döner Alın size İsrail Ne farkı var sözde müslümanlar

10
37
yanıtYanıtla
bağımsiz:

en büyük terbiyesizlik bu ne hak hukuk tanımamazlık bu ne insanlık dışı uygulamalar hangi devirde yaşıyoruz

9
38
yanıtYanıtla
milliyetci:

pkk besleyenlerin devrinde yasadigimiz kesin sizlerde insana insanca davranildigini ogrenmelisiniz

yanıt10
yanıt5
Giray:

Sanatçı bozması vatan haini

40
5
yanıtYanıtla
İBRAHİM:

Normal bir prosedür bu orasında burasında neler sokuyorlar içeri bir yakalananları görseniz. . Usul neyse uygulanmalıdır. Tatile götürmüyorlar seni işlediğin suç için ceza evine götürüyorlar. Sanatçı kişiliği zedelendi diyor ya zaten avukat olarak bunu zedeleyen sensin çıkıp basına şov yapmasan kimse bilmeyecek zaten amacınız şov yapmak değilmi. Ayrımcılık yapmayan cezaevi personelini kutluyorum.

29
12
yanıtYanıtla
ÜLKÜCÜ KÜRT:

Darısı bütün vatan hainlerinin başına. . .

34
5
yanıtYanıtla
46:

Kadini soyup ciril ciplak aramaya hic kimsenin haki yok ne olursa olsun tecavuzculeri bile soyup aramiyorsunuz icerde besliyosunuz 2 ay yatip.cikiyo

11
28
yanıtYanıtla
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title