Haberler

Mersin'de Kan Donduran Cinayet! Cezaevinden İzinli Çıkan Koca, Eşini 4. Kattan Attı

Güncelleme:

Mersin'de cezaevinden izinli çıkıp eve giden koca, tartışmaya başladığı karısını 4. kattan attı. Genç kadın hayatını kaybederken koca gözaltına alındı.

Mersin'in Silifke ilçesinde 4. kattan düşen bir kadın hayatını kaybetti. Genç kadını aşağı atan kocası gözaltına alındı.

CEZAEVİNDEN ÇIKAN KOCA KARISIYLA TARTIŞTI

Cezaevinden izinli çıkan Onur Can (34) ile eşi Süreyya Can (27) arasında Atik Mahallesi'ndeki evlerinde bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı.

KARISINI 4. KATTAN ATTI

Tartışma sonucunda eşi tarafından 4. kattan atıldığı iddia edilen Süreyya Can olay yerinde hayatını kaybetti. Onur Can ise gözaltına alındı.

2 ÇOCUK BABASI CANİ KOCA GÖZALTINA ALINDI

Olay yerine gelen cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından Süreyya Onur'un cesedi cenaze nakil aracıyla hastane morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Çiftin Ercan (9) ve Nazlı (10) isimli iki çocuğu olduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Silifke Mersin 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (77)

Aslı:

Erkeklerden nefret ediyorum:((((((yetti artık:((((

7
49
yanıtYanıtla
Aslı:

Babam adamdır.

yanıt2
yanıt23
www wwww:

neden attı acaba, , , kim bilir karısı ne haltlar yiyordur. meseleyi tam bilmeden adama sövmenin manası yok, adalet bunun gerektirir

6
25
yanıtYanıtla
www.com:

nasıl bir zihniyettir bu. en fazla aldatılıyodur oyle bile olsa boşanma davaları niye var mahkemeler niye var canı sıkılan herkes karısını aşağı atsın olur insan olsa o 2 çocuğuna bunu yapmazdı. senin gibi zihniyetler var oldukça bu ülkede kadının yüzü gülmez

yanıt8
yanıt1
kemal:

Aynen öyle sebebi nedir. bilmeden konuşuyorlar Ayrılan eşini öldürdü yazıyorlar neden ödürdü sebebi neydi bilen yok

yanıt2
yanıt6
CENK:

DEĞİŞİK BİR ADALET ANLAYIŞIMIZ VAR. . (SUÇLUDAN YANA)

29
1
yanıtYanıtla
???:

ceza evinden izinli çıkmak nedir arkadaş asker mi bu evci iznine çıkıyor. Ben bir hava alayım gelirken de bir iki kadın öldüreyim bu nasıl bir zihniyettir adam suçlu ki ceza evinde dışarıda ne işi var.

29
1
yanıtYanıtla
yz:

çıkart mayın şu katillerı zehirleyin içeride pislikleri

27
1
yanıtYanıtla
durumbu:

bir insan hapse niye girer?hırsız arsız katil terörist dolandırıcı hain bunlar derhal idam edilip yokedilmeli, milletçe beslemek zorunda değiliz.

27
0
yanıtYanıtla
Ezber_Bozan:

Madem izinli çıkacak neden hapis yatıyor, ne anladık bu işten? Devletin ekmeğini ye karnın doysun, sonra da izin al gönlün doysun. Oh ne ala !

24
1
yanıtYanıtla
Tüm 77 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title