Haberler

Cezaevinde Bin 200 Kişi Kapalı Devre Yayınla Konser İzledi

Adana'da Bin 200 Tutuklu ve Hükümlü, Kapalı Devre Yayınla, Cezaevindeki Koğuşlarında Oturarak Konser İzledi.

Adana'da bin 200 tutuklu ve hükümlü, kapalı devre yayınla, cezaevindeki koğuşlarında oturarak konser izledi.

Merkez ilçe Yüreğir'e bağlı Kürkçüler beldesinde bulunan Kürkçüler F Tipi Cezaevi'nde Deka Yapımcılık şirketinin organize ettiği ve Adana Tüm Müzisyenleri Derneği'nin katkılarıyla tutuklu ve hükümlere moral günü düzenlendi. Moral gününde Kürkçüler F Tipi Cezaevi'nde bir ilk gerçekleştirilerek salonu dolduran 170 tutuklu ve hükümlülerin yanı sıra koğuşlarda bulunan bin 200 tutuklu ve hükümlü de konseri izleme imkanı buldu. Cezaevinde bulunan bir kameramanın çektiği görüntü anında canlı olarak kapalı devre yayınla koğuşlara da verildi. Salona gelemeyen tutuklu ve hükümlüler, koğuşlarda oturdukları yerden konseri izleme imkanı buldu.

Cezaevinde sahne alan Kadir Mardinli, tutuklu ve hükümlülere unutamayacakları bir gün yaşattı. Tutuklu ve hükümlülüler, Mardinli'nin söylediği parçalarda kimi zaman duygulandı kimi zaman halay çekti. Konseri Cezaevi Savcısı Mustafa Hakan Uyar, Cezaevi Müdürü Mahir Özdağ ile çok sayıda hükümlü ve tutuklu izledi.

(FK-MT-RA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title