Haberler

Cezaevi Önündeki Cinayetin Davası Başladı

Samsun'da öldürülen kardeşinin intikamını almak için Samsun Kapalı Cezaevi önünde bir kişiyi öldürüp, 1 kişiyi de ağır yaraladığı iddiasıyla tutuklanan katil zanlısının yargılanmasına başlandı.

Olay, yaklaşık 3 ay önce Samsun Kapalı Cezaevi önünde meydana gelmişti. Ünye Açık Cezaevi'nden izine ayrılan ve bir daha dönmeyerek polis tarafından aranan Eşref Oktav (33), Tekkeköy ilçesinde geçen yıl silahlı saldırıya uğrayan kardeşi Turan Oktav'ı öldürdüğü gerekçesiyle Samsun Kapalı Cezaevi'nde tutuklu bulunan gencin yakınlarından intikam almak istedi. Samsun Kapalı Cezaevi önünde pusu kuran Eşref Oktav, cezaevindeki oğlunu ziyaret eden Fehmi Aşkın ile oğlu Muhammet Aşkın'a silahlı saldırı düzenledi. Muhammet Aşkın hayatını kaybederken, Fehmi Aşkın ise ağır yaralandı.

Olay yerinden kaçıp polisi telefonla arayarak teslim olan Eşref Oktav'ın Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün yargılanmasına başlandı. Suçunu itiraf eden Eşref Oktav, "Kardeşim Turan Oktav'ın öldürülmesinden Fehmi Aşkın sorumluydu. Ben de intikam almak için cezaevi önünde pusu kurdum. Amacım Fehmi'yi öldürmekti. Ancak Fehmi'ye ateş açtığımda bir an oğlu Muhammet'in de üzerime doğru geldiğini sanıp ona doğruda ateş açtım. Kardeşimin intikamını aldım. Ben Fehmi'nin yeğenini 2003 yılında öldürdüm. Bu yüzden aramızda husumet vardı. 25 yıl ceza aldım. 1.5 yıl sonra cezaevinden çıkacaktım. Fehmi ile aramızdaki husumet böyle başladı" dedi.

Duruşma tanıkların dinlenmesi için ileri bir tarihe ertelendi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Tekkeköy Samsun Ünye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title