Haberler

Cezaevi'ne Konan Oramiral Erdil'e Yemek Getirildi

Deniz Kuvvetleri Eski Komutanı Oramiral İlhami Erdil Saray, Saray Kapalı Cezaevi'ne Konuldu. Erdil İçin Özel Otomobille Getirilen Yiyecek Malzemeleri, Askerler Tarafından Cezaevine Taşındı.

Tekirdağ'ın Saray ilçesine dün akşam saatlerinde avukatı ile birlikte gelerek kesinleşmiş hapis cezasını çekmek üzere Saray Cumhuriyet Savcılığı'na başvuran Deniz Kuvvetleri eski Komutanı Oramiral İlhami Erdil Saray, Saray Kapalı Cezaevi'ne konuldu. Erdil için özel otomobille getirilen yiyecek malzemeleri, askerler tarafından cezaevine taşındı.

'Ünlüler Cezaevi' olarak bilinen Saray Kapalı Cezaevi'ne "haksız mal edinmek" suçundan kesinleşmiş 2.5 yıllık cezasını çekmek üzere Deniz Kuvvetleri eski Komutanı Oramiral İlhami Erdil'in konulması ile birlikte cezaevi çevresinde hareketlilik yaşandı. 7 kişilik koğuşa alınan Erdil için öğle saatlerinde özel bir lokantadan yemek servisi yapıldığı kaydedildi. Saray Cezaevi'ne özel bir otomobille getirilen yiyecek malzemeleri, askerler tarafından cezaevine taşındı.

Öte yandan Oramiral İlhami Erdil ile görüşme yapmak için henüz kimsenin başvuruda bulunmadığı belirtildi.

(SS-RA-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title