Haberler

Cezaevi Firarisi, Kaçtığı Aracın Camından Kafasını Sokan Polisi 100 Metre Sürükledi

Güncelleme:

Sakarya'da uygulama esnasında durdurulan araçtaki cezaevi firarisi, kafasını camdan sokan polis memurunu 100 metre sürükledi. Olay anı araç kamerası tarafından anbean kaydedildi.

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde aracı durdurulan cezaevi firarisi, araca bakmak için başını camdan içeriye sokan polis memurunu yaklaşık 100 metre sürükleyip ağır yaraladıktan sonra kaçtı. O anlar bir araç kamerasına yansıdı.

POLİSİN KAFASINI CAMDAN İÇERİYE SOKTU

Olay kentin en işlek caddelerinden Bağlar Caddesi'nde dün akşam 20.00 sıralarında meydana geldi. Kafeler bölgesinde 'şok uygulaması' yapan polis ekipler şüphelendikleri bir aracı durdurdu. Uyuşturucudan çok sayıda kaydı bulunduğu öğrenilen Ş.K, kullandığı araçla yavaşladı. Bu sırada şoför bölümüne gelerek Ş.K.'ye evrakıyla birlikte aşağıya inmesini söyleyen polis memuru Günay Doğdu, 3 kişinin bulunduğu araca bakmak için kafasını camdan içeriye soktu.

100 METRE SÜRÜKLENDİ

Cezaevi firarisi Ş.K. bu sırada gaza yüklenerek kaçmaya başladı. Kolu aracın içinde sıkışan polis memuru da yaklaşık yaklaşık 100 metre araçla birlikte sürüklendi. Otomobil viraja girdiği sırada yola savrulan polis memuru Doğdu ağır yaralandı. Kanlar içinde kalan polis, 112 Acil ekiplerince Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Boynunda ve vücudunun birçok yerinde kırıklar olduğu öğrenilen polis, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

OLAYIN FAİLİ BULUNAMADI

Olay sonrası Sakarya Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, polisi sürükleyen aracı Zirai Aletler Sanayi Sitesi'nde terk edilmiş halde buldu. Polis gece 20'den fazla adrese girip, arama yaparak gece boyunca da çok sayıda aracı çevirdi. Polis, araçtaki 2 kişiyi yakalarken olayın faili Ş.K. hala bulunamadı.

KAMERA ANBEAN KAYDETTİ

Öte yandan kaza anı, bu sırada yolcu alan bir dolmuşun kamerasına yansıdı. Görüntülerde kolu aracın içinde olan polisin otomobille birlikte sürüklendiği görüldü. Polisin bu anlarda yere düşmemek için koşmaya çalıştığı kameraya yansıdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (25)

Adınızı Yazın:

bu adam da kader mahkumu değil mi bahçeli

11
6
yanıtYanıtla
Emekli48:

Başka ülkelerde olduğu gibi, polise hiç olmazsa kendini korumak için silah kullanma yetkisi verilsin de böyle pislikler biraz olsun temizlensin.

16
1
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

polise saygısızlık aslaa kabul edilemez;((

12
0
yanıtYanıtla
CEVAT:

tam yağlı ipte sallandırılacak hergele

11
0
yanıtYanıtla
Kenan:

Polisemi üzülesin yoksa bunlara af çıkarmaya çalışanlaramı Allah acil şifa versin af isteyenlerle aynı kodese atmak lazım bersber dertleşirler

7
1
yanıtYanıtla
ısparta lı boksör. piskolok:

vay şerefsizler vay devlet vur emrini ne zaman verecek böylelerine.

6
1
yanıtYanıtla
İSMO:

Polislerimiz hala amatörlerce davranıyorlarŞüphelendiyse önce uyarıp inmezlerse silahını çekip aşağı indirmesi lazımYazık olmuş kardeşimize

6
1
yanıtYanıtla
ÖYLE DEĞİLMİ:

HE ELİNİ SİLAHINA GÖTÜREYDİ BIRAK ATEŞ ETMEYİ 30 YIL CEZA ALAYDI

yanıt2
yanıt0
Alp:

Yanında bulanları yakalamışlar onlara döve döve söylesinler işkence şarttır tabiki hak edene.

6
0
yanıtYanıtla
8.HUDUT GAZİLER IĞDIR:

werin jopu içerde acımayin

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title