Haberler

Cezaevi Firarisi Dolandırıcı Kadın, 10 Günde 3 Kişiyi Soydu

Güncelleme:

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde 4 ay öce cezaevinden firar eden kadın, 10 gün içerisinde gittiği mağazalarda alışveriş yapan vatandaşların çantalarından, 30 bin TL değerinde altın bilezik çaldı. Dolandırıcı, ekiplerin 3 günlük takibi sonrasında yakalandı.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde 4 ay öce cezaevinden firar eden kadın, 10 gün içerisinde gittiği mağazalarda alışveriş yapan vatandaşların çantalarından, dakikalar içerisinde yaklaşık 30 bin TL değerinde altın bilezik ve 680 TL para çaldı. Güvenlik kameralarının ele verdiği kadın polis ekiplerinin 3 günlük takibi sonrasında yakalandı.

30 BİN TL DEĞERİNDE 4 ADET BİLEZİK ÇALDI

Olay, Kocaeli'nin İzmit ilçesi kent merkezinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre 12 Ekim tarihinde kent merkezinde bulunan bir mağazaya giden bir kadın, mağazada alışveriş yaptığı sırasında çantasını giyinme kabininin önüne bırakan bir vatandaşın çantasından dakikalar içerisinde 500 TL para çalarak olay yerinden kaçtı. Aynı kadın 18 Ekim tarihinde gittiği bir mağazada da takip ettiği bir kadının bebek arabasına asılı duran çantasından yaklaşık 30 bin TL değerinde 4 adet altın bilezik çaldı. Son olarak 22 Ekim tarihinde bir mağazada bir kadını takibe alan azılı hırsız, kadının stanttan kıyafet baktığı sırada çantasının içerisinden saniyeler içerisinde 180 TL para çalarak olay yerinden kaçtı.

POLİS MEMURUNUN DİKKATİ İLE YAKALANDI

Vatandaşlardan gelen şikayetler sonrasında Kocaeli Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Yan kesicilik ve Dolandırıcılık ekipleri, olayla ilgili inceleme başlattı. Ekipler tarafından yapılan güvenlik kamerası incelemesi sırasında polis memurlarından birisi kadının daha önce de hırsızlık suçundan yakaladıkları Y.Ö. (26) olduğunu tespit etti. Daha sonra kimliği tespit edilen Y.Ö.'yü takibe alan ekipler, İzmit Turan Güneş Caddesi'nde düzenlenen operasyonla yakalayarak gözaltına alındı. Yakalanan Y.Ö.'nün üzerinde yapılan aramda 5 bin TL para ele geçirildi.

43 ADET SUÇ KAYDI VAR

Polis merkezine getirilen Y.Ö.'nün 5 yıl önce hırsızlık suçundan tutuklandığını ve 5 ay önce Sivas'taki bir cezaevinden firar ettiği öğrenildi. Emniyette yapılan incelemelerde Y.Ö.'nün farklı suçlardan 43 suç kaydının, 4 farklı suçtan arama kaydının 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezasının olduğu belirlendi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Y.Ö. daha sonra Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi.

SANİYE SANİYE KAMERADA

Öte yandan, hırsızlık anları saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilen ilk olayda giyinme reyonunun önünde duran bir çantadan 180 TL para çalan Y.Ö. daha sonra hızlı bir şekilde mağazadan çıkıyor. Yaşanan bir diğer olayda ise mağazada bir süre dolaşan Y.Ö., bir kadının bebek arabası üzerinde asılı şekilde bıraktığı çantadan bilezikleri çalarak olay yerinden kaçıyor. Yaşanan son olayda ise Y.Ö., takip ettiği bir kadının çantasından saniyeler içinden 180 TL para çalarak mağazadan uzaklaşıyor. -

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (12)

Aci gercek:

Bu tür asalakların dehal kafalarınin koparılması gerekir ve idam edilmesi bütün insanlik icin kurtuluş olacaktır.

7
1
yanıtYanıtla
8. HUDUT GAZİLER IĞDIR:

ceza evindeki personeli işten atın derhal

5
1
yanıtYanıtla
nokta:

Acık cezaevidir firar ettiği yer. . . bilip bilmeden yorum yapmayın

yanıt2
yanıt1
kastamonulu:

8. HUDUT GAZİLER IĞDIR bir sen biliyorsun bilip bilmeden boş yapma kardeşim hakkına girme kimsenin hemen isten atınmış

yanıt0
yanıt0
infaz:

kapalıdan kaçmış olsa personel işten atılmaz içeri atılır, yurdumun güzel insanı.

yanıt0
yanıt0
adanus:

allah belanı versin senin

4
0
yanıtYanıtla
mazlum:

kadın bakmış hapiste de para lazım, ben gidip birkaç ay çalışayım, geleyim, deyip, izin almış, şimdi çatır çatır yer. cezalar az veya yok, ceza verilen de dışarıda geziyor. ne olacak bu işin sonu çok merak ediyorum

2
0
yanıtYanıtla
Ayşegül:

Çantada para olurda bilezikler çantada ne geziyor anlamadım hemde 30 bin degerinde yolda yürümeye korkar olduk

1
0
yanıtYanıtla
demli çay:

kimse de demiyo ki bu insanlar hapisten nasıl firar ediyo?dingonun ahırı olmamalı!

0
0
yanıtYanıtla
.:

KOCAELİDE KADIN KAPALI CEZAEVİ YOK. AÇIK CEZAEVİNİN YÖNETMELİĞİNEDE BİR BAKIN.

yanıt1
yanıt0
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title