Haberler

Cezaevi Çalışanlarının Önünde Çırılçıplak Dolaştırılan Genç Kız İntihar Etti

Güncelleme:

İngiltere'de araba kullanırken 15 yaşındaki gence çarpan 21 yaşındaki genç kız, 2 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Cezaevi çalışanları önünde çırılçıplak dolaştırılan genç kız, yaşadığı psikolojik baskıya dayanamayarak intihar etti.

İngiltere'de küçük bir çocuğa çarpıp kaçtıktan sonra yakalanıp hapse atılan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Katie Allan, cezaevi çalışanlarının önünde çırılçıplak dolaştırılınca intihar etti.

Cezaevi Çalışanlarının Önünde Çırılçıplak Dolaştırılan Genç Kız İntihar Etti

SARHOŞ ŞEKİLDE ARABA KULLANIRKEN 15 YAŞINDAKİ GENCE ÇARPTI

İngiltere, hapse düşen 21 yaşındaki üniversite öğrencisinin intiharını konuşuyor. 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Katie Allan, sarhoş bir şekilde araba kullanırken 15 yaşındaki Michael Keenan'a çarptı. Daha sonra çocuğu bilinçsiz halde yolun ortasında bırakan genç kadın, yakalandıktan sonra 2 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Cezaevi Çalışanlarının Önünde Çırılçıplak Dolaştırılan Genç Kız İntihar Etti

CEZAEVİNDE ÇIRILÇIPLAK DOLAŞTIRILINCA İNTİHAR ETTİ

Çocuk, haftalar süren tedavinin ardından iyileşti. Ancak Haziran ayında cezaevinde beşinci ayını dolduran kadının intihar ettiği açıklandı. Katie Allan'ın Daily Record gazetesine konuşan ailesi, cezaevinde rahat bırakılmayan Katie Allan için bardağı taşıran son damlanın, cezaevi çalışanlarının önünde çırılçıplak dolaştırılması olduğunu söyledi.

İngiltere basını, bu olayın ardından cezaevi koşullarını tartışmaya açtı.

Cezaevi Çalışanlarının Önünde Çırılçıplak Dolaştırılan Genç Kız İntihar Etti

Cezaevi Çalışanlarının Önünde Çırılçıplak Dolaştırılan Genç Kız İntihar Etti

Kaynak: Haberler.com / Dünya

3.Sayfa Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (45)

Kılçık:

ABD ve AB yi yere göğe sığdıramayan batı hayranları, T. C. ndeki cezaevi şartları ile batı cezaevi şartlarını mukayese edin Türkiyeyi mumla ararsınız. Adama anasından emdiği sütü burnundan getirirler. Kızım bir açık cezaevinin iş yurtları yetkilisi. Çalışan bir mahkuma hatasından dolayı yaptığı yüklü maddi zarar için arkadaşlarının önünde azarladı diye mahkum dava açtı. Kızımın haklılığı ispat olundu ama 2 yıl dava sürdü. Sen sıkıysa batıda dava aç da göreyim. Batı senden ister ama birşey vermez

45
10
yanıtYanıtla
Alper Altın:

Düzenin adamısın o belii. .

yanıt8
yanıt1
Almancı:

Batı da dava için başvuran mahkum dayaktan komalık olur, ölürse de kim vurdu ya gider. Cezaevi görevlilerine karşı koymak ağız dalaşına girmek zaten mümkün değil. Aynı şey polis ve güvenlik görevlileri içinde geçerlidir. Bu suç kapsamındadır.

yanıt14
yanıt1
vatandaş:

bizde de hala af diyorlar. . . . bu kaza bizde olsa adli kontrol şartlı serbestti

37
3
yanıtYanıtla
angara bebesi:

iyi olmuş

2
36
yanıtYanıtla
PANTER:

ALLAH sana da ayni aciyi yasatsin, da senin Ailene de birileri gülsün. .

yanıt1
yanıt0
c:

Aklı yok, fikri var

yanıt1
yanıt0
vatandaş:

Bu haber bizim ülkede olsa idi yer yerinden oynardı. İngiltere de olunca tık yok. Avrupa nın çoğu ülkesinde cezalar ve şartlar ağırdır. .

32
5
yanıtYanıtla
İSTANBULLU:

BAZI ŞAHTAVANLAR BEGENMİYORYA BU ÜLKEYİ KURBAN OLAM TAŞINA TOPRAGINA

yanıt2
yanıt3
Realist Dünya Düşmanı:

İyi olmuş diyenler bu neyin kafası kız suçlu evet ama çıplak dolaştırmak ne demek nasıl bir zihniyet Allah belanızı versin

32
2
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title