Haberler
Güncelleme:

Kısıtlamayı ihlal ettiği için ceza kesilen yaşlı kadın sitem etti: Beni mi buldular?

Yükseköğretim Kurumları Sınavı nedeniyle uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasını delen çok sayıda vatandaşa ceza uygulandı. Ceza kesilen bir kadın ise "Torunum sınavdan çıktı. Ona ziyarete gidecektim. Polis ceza yazdı. Beni mi buldular?" diyerek sitem etti. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (40)

Gül:

Seni buldular tabi. Yasina basina bakmadan kurallari delersen, yasina basina bakmadan da sana cezayi basarlar. Oldu bitti ile olmaz isler. Sorumluluk diye bir kelime var.

34
27
yanıtYanıtla
VAHDETTIN:

Markete gittim de

yanıt0
yanıt1
YOK ARTIK:

Tamda oturmus tam adamini bulmuslar, ziyarete gidiyormus. Teyzecim senin icin bunlar yapmayin allah askina kul hakkina giriyorsunuz. Bu gibi sebeblerden yuzlerce insan coluk cocugunu goremiyor. Ben gibi

38
10
yanıtYanıtla
Mert:

Ne demek beni mi buldular? O zaman herkes der, "benimi" buldular! Biz neden çıkmıyoruz? Kurallara uyma sonra cezâ yeyince ağla!

31
10
yanıtYanıtla
Nzf:

Aga babalar ac Kaldı Canli lazim

14
20
yanıtYanıtla
BURAK:

Ben teyzenin durumuna üzüldüm ama şu konuda da bu cezanın miktarını belirleyen kimse o kişiye kızgınım. Kardeşim, madem ceza uygulanacak. Bunun belli bir fiyatı olmamalı. Buna (maaş3) diye bir fiyat belirleyeceksin. Herhangi bir bakan çıksa veya zengin bir doktor çıksa ya da iş adamı, tüccar, esnaf vs farketmez 20. 000 30. 000 TL aylık geliri olan insana 3150 ile aylık geliri 1500 TL olan adama 3150 adalet mi sizce???

26
5
yanıtYanıtla
BRS=16:

SOKAĞA MASKESİZ ÇIKMANIN YASAK OLMADIĞINI İŞİNE GELMEDİMİ KİMSE BİLMEZ BAYRAMDA EMEKLİYE GELEN PARAYI BEDAVA DAĞITILAN NEVALEYİ HERKESTEN ÖNCE DUYARIZ .

24
3
yanıtYanıtla
ipek:

alkışşşşşş

yanıt1
yanıt0
Saygı:

Uyucak herkes kural kimde oldugu belli degil...kendini koru sevdiklerini koru cevreyi koru..torunumu almaya gidicektim diyorsun torununu seviyorsan niye önlem almiyorsun inandirici degilsin....kusura bakma...insan sevdiklerini korur...bu maskesizlerin hepsi sevgisiz sosyal terorist...ekonomi gelecek saglik düşmani hepsi nokta....3.5 aydir kafanız almadi yazik !!!???

16
9
yanıtYanıtla
ercan:

kurallar herkes içindir sizler gibi sorumsuzlar yüzünden her geçen gün vaka sayısıa artıyor

20
2
yanıtYanıtla
aga:

fark etmez mazaret cok ønemli degil kural ve kanun denen bir sey var biraz beklese ølur sanki bir daha akli basina gelir

17
5
yanıtYanıtla
MARABA:

Yedirtme kuralina.GEL ANGARAYA HERKES IÇİCE VE MASKESIZ

yanıt7
yanıt9
malako:

bir emniyet mensubu maskesz bir emniyet mensubuna neden cea kesmiyor kanunu uygulayan adam bile sallamıyo geçinler bu arkadaşlar mskesi gördüğünz tüm polisleri emniyete resimli mail atarak konunun takibinin sie bildirilmesini isteyin. u sizin hakkınız

yanıt1
yanıt0
Gül:

Türkiye kurallarin oldugu fakat insanlarin beynin bu kurallarin öneminin olmadigi bir ülke. Bunun kaniti ise bu haberdeki video. Kadin hesap yapmis cikmadan evvel. Bir sürü cikan var nasil olsa yakalanmam diye. Kural kelimesinin anlamini anlatmak icin bu kadin gibi kural dinlemeyenlere caydirici cezalari istisna olmadan basacaksin. Sonra Kural kelimesi o beyinlerde olmasi gereken tanima kavusacak. Bu kadin gibi kural dinlemezler yüzünden bir sürü insan virüs kapti öldü. Tabiki seni buldu.

18
3
yanıtYanıtla
Memo:

Halkin sagligi icin mi ceza? 3.150 Türk Lirasi Pekte azmis Bu kadinin geliri ne kadar? Herhalde 3.150 TL Degildir. Sözün bittigi yer. „Politikacilara“ Bu Kadar olabilirmi?asla. Ama Cingene dedigimiz Romanya‘da 4 bakana ceza kesildi.

13
6
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Aman dogrulari yazma kardesim. Sonra comarlar cikar dunya ekonomisinde ilk 10a girecez der

yanıt7
yanıt3
Doğal kadın:

Burda haksızlıkda var.Bir sürü yasağa uymayan insan vardı dün.Biz yks sınavından gelirken gördük.Toto birilerine vuruyor. Teyzeme üzüldüm.Herkes üzerine düşeni yapsa neler var neler.Az paramı 3150. insan 3 gün 3 gece uyuyamaz.Sokağa çıkma yasağı var tamam da uyan uyuyor burda elini kolunu sallayarak yasağı delen herkese yazılsın ceza.Adil değil...

15
2
yanıtYanıtla
BURAK:

Çok haklısınız. Zevk, eğlence için dışarı çıkanlar belli ediyor tiplerini zaten. Ama polisler gidiyor hala böyle garibanlara yazıyor.

yanıt4
yanıt1
Haha:

niye abla çıkmasaydın o zaman.cıkarsan baboşu alırsınız.

8
7
yanıtYanıtla
BRO:

Tamam dikkat edilmeli ve kurallara uyulmalı ama şu garibanlara biraz esnek olun arkadaş, yazık günah kolay para kazanmıyorlar.

7
6
yanıtYanıtla
HAYALET:

uyulacak neyse kural kural tanımaz kral

5
8
yanıtYanıtla
Vatandas:

Bakalim haber ne kadar dogru ?

3
9
yanıtYanıtla
Ceza Garibana:

Doğru demiş. Yalnız başına maskesiz yürüyenlere ceza veriyorlar. Kafelerde mesafeyi hiçe sayarak yapışık şekilde oturanlara bir şey yok. Dün akşam Cihangir tarafından geçtim. Sosyal mesafe, maske hak getire. Ceza kimsesiz sokaklarda çevresinde 5-10 metrede kimse olmayana ceza. Gidin işinize. . .

9
2
yanıtYanıtla
ahmet:

takır takır insanlar ölüyor. devlet her gün televizyonlarda sayı açıklıyor. bize bir şey olmaz diyen densizler, her ne sebeb olsa devlete karşı çıkan ahmaklar sayesinde bu ölümler artıyor. torununu ziyarete gitmenin bir saatı var. o saatı bekleyecekti. yasak olduğunu bile bile sokağa çıkan, bu cezaya razı demektir. devlet acımamalı ki bu millet adam olsun. para cezaları bu milleti adam ederse eder. ceza kanunlarımız tamamen uyduruk.

5
6
yanıtYanıtla
ramazan şahin:

hastalık bahane dünyada cezalar şahane. ceza yazılınca bu virüs bulaşmıyor mu ??????????????????????????????????????????????

3
6
yanıtYanıtla
SS:

Senin beynini kuşa taksak suya girip yüzmeye çalışır.

yanıt4
yanıt5
HAKAN:

Sizin gibiler yuzunden saglik calisanlari evlatlarini anne ve babalarini eslerini goremiyorlar ceza yetmez 1 ay habis cezasi verecen.

2
6
yanıtYanıtla
Burak:

Evlatlarini isi geregi goremeyen binlerce insan var.sadece saglikcilar degil birakin su isleri 2 ay nedirki 1 yil evine gidemeyen insanlar var.

yanıt2
yanıt1
yeter:

Yahu ne demogoji yaptınız su saglıkcılara. paraları ıcın mesleklerını yapıyorlar arkadasım. biz de calısıyoruz aylardır valla. ülke kalkınsın , ekonomi durmasın diye. kimse bizi şakşaklamıyor aldıgımz da 3 kurus para.

yanıt3
yanıt1
ipek:

siz bu ülkenin vatandaşı değil misiniz ?Benimi buldular ne demek ? Covid olduğunuzda millete bulaştırırken o insanlarda söyler o zaman teyze benimi buldun diye

2
5
yanıtYanıtla
malako:

ipek kadında bulgumu buldun alıp hastaneye kontrolomu götrdünde tehlieymiş geç bunu zırvalama mal mal konuşma

yanıt3
yanıt1
hilal kotan:

yasak saatinde marketler kasaplar lokantalar acıktı isteyen dışarı çıkıyordu neden ceza yazıyorlar ki

3
4
yanıtYanıtla
misafir:

7 den 70 e uyarıları dikkate almıyoruz. sonra da vay efendim beni mi buldular

6
1
yanıtYanıtla
Arif gsli:

Beni bulacaklardı abla ama. Maske varmış bendeeee

5
2
yanıtYanıtla
Gali:

Kurallar uymak için vardır. Ben evden çıkmiyorsam sende çıkmıcaksın.. sonucuna katlanacaksin.

3
3
yanıtYanıtla
BENİMİ BULDU:

YOK TEYZE SADE SENI DEYİL,TÜM DÜNYAYI BULDU KORONA VİRÜS,Seni BİZİM POLİSLER BULDU,SENİN BÖYLE SORUMSUZCA SOKAĞA CIKTIĞIN için,HALEEENNN ÇIDIYETIN FARKINDA deyiller,YAZIKLARRR OLSUNNNN 5 AY OLDUUUU.......

2
3
yanıtYanıtla
vatandaş:

sen kuralla uyma sonra benimi buldular de cahil türk milleti

0
4
yanıtYanıtla
ZaZa 21:

Yasak olcagı daha önce den söylenmişti herkes kendi gorevini yapıyor

1
1
yanıtYanıtla
Yasin:

Deseydin markete gidiyorum diye.herkesin yaptığı gibi

1
0
yanıtYanıtla
Ercn:

Seni bulmasınlar ama başkısını mı bulsunlar?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title