Haberler

    Şenol Güneş: Marcelo Tedavi Oldu, Düz Koşu Yaparak Kendini Test Edecek

    Güncelleme:

    Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Olympiakos maçı öncesi basın toplantısında konuştu.

    Şenol Güneş'in açıklamaları şöyle:

    "İŞİMİZ KOLAY DEĞİL"

    "Sahamızda iyi bir sonuç almak istiyoruz. Bu maçın sonunda her şey netleşecek. İlk maçtaki sonuç iyi ama yeterli değil. Yarın kazanmak istiyoruz. Galibiyetle turu geçmek bizi sevindirir. Çeyrek finali yakalamak istiyoruz. İşimiz kolay değil. Güçlü bir rakiple oynayacağız. Deplasmanda rahat oynuyorlar. UEFA Avrupa Ligi'nde önümüzdeki ayları görmek istiyoruz.

    MARCELO'DAN YEŞİL IŞIK

    Marcelo ve Babel'in durumlarına bakarak karar vereceğiz. Zorlukları aşarak bugünlere geldik. Önümüzde uzun yol var. Her maç önemli. Maça yepyeni duygularla başlayacağız. Tosic'in oynamasında mani yok. Babel'in kasığında sorun var. Marcelo tedavi oldu. Düz koşu yapacak ve kendini test edecek.

    "MAÇA TÜRKİYE ADINA ÇIKACAĞIZ"

    Güzel oynamak hedefimiz. Sorumluluklarımız daha fazla. Yarın maça Türkiye adına çıkacağız. Bütün oyuncularım bu maça hazır. Elimizdeki oyunculardan en iyilerini sahaya çıkaracağız. Ciddi boyutta takımı olumsuz etkileyecek bir durum yok. Tosic ayağına darbe almıştı, dün idmana çıktı. Kadromuz UEFA Avrupa Ligi'nde çok geniş değil. Hiçbir oyuncumuza olumsuz bakmıyoruz. Daha az hata yaptığımız ve verimli olduğumuz bir maç diliyorum. Zorlukları aşabilecek bir kadro yapımız var.

    "VODAFONE ARENA'DA İYİ BİR HAVA VAR"

    Taraftarımız hep olumlu katkı verdi. Takım da oyunuyla taraftarlara eşlik etmeye çalıştı. Statta iyi bir hava var. Yarın da taraftardan güzel katkılar bekliyoruz. Kimle oynarsak oynayalım kendi oyunumuzu oynamaya çalışacağız.

    etinden çok kendi oyunumuzla iyi bir sonuç almaya çalışacağız. Çeyrek finale kalmayı hedefliyoruz. Hep iyi olmak ve kazanmak zorundayız.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Şenol Güneş Türkiye Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title