Haberler

Restoran Sahibi ile İddiaya Giren Kadın 151 Tane Çöp Şiş Yedi, Çeyrek Altın Kazandı

Güncelleme:

Denizli'deki restoranda 151 çöp şiş yiyebileceğin iddia eden kadın, sözünü tutunca kendisine vadedilen çeyrek altının sahibi oldu.

Denizli'de bir kadın, gittiği restoranda çeyrek altın ödülü için yarım saatte 151 adet çöp et şiş yedi. İş yerinin zaman zaman düzenlediği çöp şiş yeme rekor denemesine adını yazdıran kadın, yemeğin sonunda çeyrek atını kaptı. Kadın müşteri, söz verdiği miktarı söylenen sürede bitirdiği için yediği yemeğin ücretini de ödemedi.

"190 ÇÖP ŞİŞ YERİM" İDDİASIYLA BAŞLADI

Kentte Mehmet Kaya'ya ait restoranda geçtiğimiz yıl bir erkek müşterinin "Ben 190 çöp şiş yerim" iddiasıyla başlayan gelenek ilginç görüntülere sahne oluyor. Restoran yönetimi, söz verdiği miktarı yiyebilen müşteriyi çeyrek altınla ödüllendirirken, sözünde duramayan ise yediği yemeğin faturasını ödeyerek restorandan ayrılıyor.

TÜM YEMEK KAYDA ALINDI

Restoranın son müşterisi "Ben 151 çöp şiş yiyebilirim" diyen Elif İşeri isimli kadın oldu. İşeri'nin 151 çöp şişi yeme anı ise Kaya tarafından başından sonuna kadar cep telefonu ile kayıt altına alındı.

OLDUKÇA ZORLANDI

İşeri'nin oturduğu masaya salata, ayran, lavaş ekmek ve içerisinde onlarca çöp et şişin olduğu tabak getirildi. İşeri tabaktaki çöp et şişleri önce lavaş ile dürüm yaparak yemeğe başladı. Sonra bunun zor ve zaman aldığını görünce çöp et şişleri kopardığı bir parça lavaş ekmek ile önünde servis tabağına çıkarıp önce çatal sonrasında ise kaşık ile yemeğe başladı. İlk tabağı bitiren İşeri'nin önüne daha sonra ikinci çöp et şiş dolu bir başka tabak getirildi. İşeri ilk tabakta olduğu gibi ikinci tabakta da tıpkı aynı taktikle etleri yemeğe başladı. İşeri et şişleri yerken arada bir salata, acı biber yiyip ayran ve sudan da içmeyi ihmal etmedi. Bazı müşterilerin ise İşeri'yi şaşkın gözlerle izlemesi de dikkatlerden kaçmadı.

GEÇ DE OLSA BİTİRDİ

Rekor denemesinin sonuna doğru İşeri bir ara ayağı kalkıp yürüyerek ağzındaki lokmaları bitirmeye çalışırken bu arada çalışanlar sürenin dolmasına yakın geri sayım yaptı. İşeri, belirtilen süreden 10 saniye geç sürede 151 adet çöp şişi yedi.

ÖNCE ŞAKA YAPTI, SONRA ALTINI VERDİ

İşyeri sahibi Kaya ise İşeri'ye şaka yaparak geç bitirdiği için çeyrek altını veremeyeceğini ancak rekordan dolayı 220 TL tutan yemek parasını da almayacağını söyledi. Buna hüzünlendiği gözlenen İşeri'ye şaka yaptığını söyleyen Kaya, çalışanlara İşeri'ye çeyrek altını yakasına takma talimatı verdi. Bunun üzerine bir anda yüzü gülen İşeri'ye ödülü alkışlar arasında verildi. İşeriye daha sonra da maden suyu ve çay ikram edildi. İşeri'nin rekor denemesini sosyal medya hesabına yükleyen Kaya'nın paylaşımı yüzlerce yorum aldı.


Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (41)

Adınızı Yazın:

İnsallah tuvaletten cikamamissindir gorguzusuz gormemisin kizi

8
14
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

ne alaka

yanıt6
yanıt4
Karsli:

Normaldir yemesi türkiyenin % 85 i kurban bayramından diğer kurban bayramına eti ancak görüyor kim olsa yer millet tavuk yiye yiye yumurtlayacak valla

15
4
yanıtYanıtla
Helal karslı:

Insan bu kadar mı güzel tespit yapar, senin yazdığını çerçeve yapıp duvara asmak lazım.

yanıt1
yanıt0
Serdar:

İsraf olmuş. 151 kişi doyardı o şişlerle.

9
8
yanıtYanıtla
Fako:

Marifet mi yani israf etmek? Bu sisleri gariban istese vermezler ama bu kadina ceyrek altinla birlikte veriyorlar

9
6
yanıtYanıtla
2:

FİL YESE DOYMAZ BU KARI

12
1
yanıtYanıtla
Patates:

Çeyrek altın neki, reflü ameliyatı 1000 liaranın altında değil, masrafını karşılamaz.

9
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

aslan kız afyet şeker olsın

8
3
yanıtYanıtla
I.M:

BU BIR YARIŞMA KENDINE GUVENMIS HELAL OLSUN.DANGALAK KELIMELER KULLANMAYIN .O BAYANA AFIYET OLSUN.

6
3
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title