Haberler

Ceylanpınar'da Gazi Caddesi Sıcak Asfalta Kavuşuyor

Ceylanpınar’ın en büyük caddelerinden biri olan ve ilçe merkezinde bulunan Gazi Caddesi yapılan çalışmalarla birlikte sıcak asfalta kavuşacak.

Ceylanpınar'ın en büyük caddelerinden biri olan ve ilçe merkezinde bulunan Gazi Caddesi yapılan çalışmalarla birlikte sıcak asfalta kavuşacak.

Çalışmalarını merkez ve kırsal ayrımı yapmadan sürdüren Ceylanpınar Belediyesi, ilçenin en büyük caddelerinden olan Gazi Caddesi'nde sıcak asfaltlama çalışmalarına başladı. Ceylanpınar Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi'nin koordineli çalışmaları neticesinde Gazi Caddesi'nde çalışmalara başlandı. İlk olarak cadde de parke kilit söküm işine başlandı. Caddenin üst yapım çalışmaları da bittikten sonra ise sıcak asfalt serilmesine geçilecek. Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Altun, yapılan çalışmalar neticesinde Ceylanpınar'ın daha modern bir görünüme kavuşacağını ifade etti. Altun, "İlçemizin en büyük caddelerinden olan Gazi Caddesi'nin üst yapısı baya bozulmuştu. Gazi Caddesi'nde sıcak asfalt serimi için startı vermiş bulunmaktayız. Büyükşehir Belediyesi ve ekiplerimizin koordineli çalışması ile Gazi Caddesi'nin üst yapı söküm işi yapılıyor. Daha sonra ise saha ve zemin çalışması yapılacak. Saha ve zemin çalışmasından sonra Büyükşehir Belediyesi ve ekiplerimizce koordineli bir şekilde asfaltlama çalışması yapılacaktır. Çalışmalarımızı Büyükşehir Belediyesi ile koordineli şekilde yürütüyoruz. Kısa sürede caddemizi bitirip halkımızın hizmetine sunmuş olacağız. Daha güzel bir Ceylanpınar için çalışmalarımız devam edecek" dedi.

"Cadde modern bir görünüme kavuşacak"

İlçe sakinlerinden Ahmet Sağ ise yapılan çalışmadan memnun olduklarını ifade ederek, "Öncelikle ilçemizi modern bir görünüme kavuşturmak için gece gündüz demeden çalışan Belediye Başkanımız Menderes Atilla'ya ve Ceylanpınar Belediyesi'ne teşekkür ederim. Gazi Caddesi ilçemizin en büyük caddelerinden biriydi. Yapılan sıcak asfaltlama işlemi ile beraber cadde modern bir görünüme kavuşacak. Yapılan hizmetten dolayı başkanımıza teşekkür ederim" diye konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ceylanpınar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title