Haberler

Ceyhun Yılmaz'dan mahkumlara gösteri

Silivri Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda mahkumlara yönelik "Eğitim ve iyileştirme" faaliyetleri kapsamında komedyen Ceyhun Yılmaz, gösteri sundu.

Silivri Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda mahkumlara yönelik "Eğitim ve iyileştirme" faaliyetleri kapsamında komedyen Ceyhun Yılmaz, gösteri sundu.

Silivri 4 No'lu Cezaevinde gerçekleştirilen gösteri öncesinde, AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Yılmaz, sosyal medyanın şu an en çok uğraşılan konular arasında yer aldığını kaydetti. Yılmaz, "Özellikle çocukların eğitimiyle ve gelişmesiyle ilgili büyük katkısı ve zararı da olabiliyor. Biz sosyal medyanın hem gerekliliğini hem de zararlarını çocuklarımıza gösteren bir gösteri hazırladık." ifadesinde bulundu.

Hazırladıkları gösteriyi yaklaşık 3 yıldır okullarda öğrencilere sunduklarını söyleyen Yılmaz, Silivri Ceza İnfaz Kurumlarının çağrısı üzerine gösteriyi büyük bir gönüllülükle kabul ettiğini belirtti.

Yılmaz, "Adli suçlardan dolayı burada olan mahkumlara sosyal medya nasıl kullanılmaz gösterisi yapacağız. Onlara inşallah bir şeyler katabiliriz. Eğitim için biz bunu çizmiştik ama bence cezaevleri de bir eğitim kurumu sayılır. Çünkü insanlar burada büyük ihtimalle çok şey öğreniyorlar. Daha önce de hem bu salona hem de birçok cezaevine gittim. Kadın cezaevlerine de gittim. Hüzünlü bir yer burası. İnsanların hatalarının cezalarını çektiği yer. Bir anlama, pişmanlık yeri. Burada olmak hüzünlü bir şey olsa da 'Hüzün içerisinde yaşayan insanlara gülümseme katar mıyım acaba?' sorusu da beni mutlu ediyor." dedi.

Ceyhun Yılmaz'a, yaklaşık 45 dakika süren gösterisinin ardından mahkumların yaptığı hediyelik eşyalar takdim edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Ceyhun Yılmaz Silivri Haberler

Bakmadan Geçme

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title