Haberler

Ceyhun Atuf Kansu Şiir Ödülü'ne Son Başvuru Tarihi 1 Şubat 2008

Ceyhun Atuf Kansu Şiir Ödülü'ne 2008 Yılı İçin Katılma Koşulları Açıklandı. Değerlendirmeye 1 Şubat 2008 Tarihine Kadar Yayımlanan Şiir Kitapları Katılabilecek.

-Ceyhun Atuf Kansu Şiir Ödülü'ne 2008 yılı için katılma koşulları açıklandı. Değerlendirmeye 1 Şubat 2008 tarihine kadar yayımlanan şiir kitapları katılabilecek.

ANKARA (ANKA) – Ceyhun Atuf Kansu Şiir Ödülü'ne 2008 yılı için katılma koşulları açıklandı. Değerlendirmeye 1 Şubat 2008 tarihine kadar yayımlanan şiir kitapları katılabilecek.

Ceyhun Atuf Kansu Şiir Ödülü'ne, 2008 yılı için katılmak için ödüle aday olan yapıtlarda Ceyhun Atuf Kansu'nun şiir anlayışı göz önüne alınarak, çağdaş bir dünya görüşü ve dil bilinci temel ölçüt olacak. Değerlendirmeye 1 Şubat 2007-1 Şubat 2008 tarihleri arasında yayımlanan bütün şiir kitapları katılabilecek. Ayrıca Ödül Yazmanlığı, bu kitaplar arasından çeşitli nedenlerle katılamayan kimi yapıtları da ödüle aday olarak gösterebilecek. Çeşitli nedenlerle kitap halinde basılmamış ancak kitap bütünlüğü taşıyan şiirlerler de ödüle aday olabilecek.

Eserleri değerlendirecek seçici kurul; Adnan Binyazar, Müslim Çelik, Refik Durbaş, Şükrü Erbaş, Bahar Gökler (ailesi adına), Emin Özdemir, Sevgi Özel'den oluşacak. Ödül kazanan yapıt, Ceyhun Atuf Kansu'nun ölüm yıldönümü olan 17 Mart 2008 tarihinde açıklanacak. Ödülün parasal tutarı 2008 yılı için 500 YTL olacak.

Ödüle aday olacak yapıtlar, şairin adı, açık adresi ve kısa yaşam öyküsüyle birlikte 7 adet kitap ya da 7 kopya dosyayla (Ayhan Gökler, Selanik Caddesi No: 48/3, Kızılay/ANKARA) adresine gönderilecek.

-DAHA ÖNCE ÖDÜL ALANLAR-

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli? ERZURUM DEPREM SON DAKİKA | Erzurum'da deprem nerede oldu? Erzurum'da deprem kaç şiddetinde deprem oldu? Kate Middleton nerede? Kate Middleton tedavi görüyor mü, saraydan ayrılıyor mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title