Haberler

Ceyhanspor Doludizgin

Güncelleme:

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Ligi 5. Grup'ta mücadele edene Ceyhanspor namağlup olarak yoluna devam ediyor.

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grup'ta mücadele edene ceyhanspor namağlup olarak yoluna devam ediyor.

Yeşil-Beyazlılar oynadıkları 7 karşılaşmasın tamamını kazanarak topladığı 21 puanla koltuğunu sağlamlaştırdı. Ceyhanspor, dün kendi sahasında ağırladığı Pozantıspor'u da Emrah'ın 48. dakikada kaydettiği golle mağlup etti.

Ceyhanspor Kulüp Başkanı Mustafa Aydar, bu yıl yeni bir ekiple yola çıktıklarını ve iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, "Ceyhanspor'u 3. Ligde mücadele ettiği dönemde yine bizim başkanlığımızda 2. Lig kapısından dönmüştük. Bu yıl işi sıkı tutarak hedeflediğimiz ve bana göre Ceyhanspor'un hak ettiği yer olan 3. Lige yeniden çıkacağımızı düşünüyoruz. Bizim için her karşılaşma final havasında oluyor" dedi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title