Haberler

Ceyda Düvenci de Muhteşem Yüzyıl Hayranı Serbest Kullanım

Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi'nin düzenlediği Anneler Günü kutlamasına katılan sinema ve tiyatro dünyasının sevilen oyuncusu Ceyda Düvenci, hayranlarının büyük ilgisiyle karşılaştı.

Anneler Günü nedeniyle Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi'nde hayranlarıyla bir araya gelen Ceyda Düvenci, 'Muhteşem Yüzyılı' çok başarılı bulduğunu, 'Suskunlar' ve 'Yalan Dünya'yı beğendiğini söyledi

Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi'nin düzenlediği Anneler Günü kutlamasına katılan sinema ve tiyatro dünyasının sevilen oyuncusu Ceyda Düvenci, hayranlarının büyük ilgisiyle karşılaştı. Hayranlarının anne olmakla ilgili sorularını yanıtlayan Düvenci, 'çocuğu ile iş hayatındaki yoğunluğu nedeniyle yeteri kadar vakit geçiremediği için üzüldüğünü' söyledi.

Çocuğunun dizilerde rol almasına sıcak bakmadığını söyleyen güzel oyuncu 'ilerde anı için anne kız reklam filminde oynayabiliriz' dedi.

Türkiye'nin en çok izlenen dizilerinden birinde başrol oynayan sanatçı bu sezon son çekimlerinin 17 Haziran'da biteceğini, çekimler biter bitmez de uzun bir tatile çıkacağını belirtti.

Dizideki çocukları ile set dışında da görüştüklerini belirten Düvenci, birbirinden yaramaz 4 çocuğunun Anneler Günü'nde kendisine hediye aldığını söyledi.

(Tür: İstanbul)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ceyda Düvenci Anneler Günü İçerenköy Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title