Haberler

Ceyda Düvenci 1 Mayıs'la İlgili Paylaşım Yapınca Tepki Aldı

Güncelleme:

Ünlü oyuncu, rol aldığı 'Maral' dizisinin 1 Mayıs'ta tatil olduğunu duyurunca, "1 Mayıs kısıtlı paralarla yaşayan işçilerin bayramı, bize bırakın!" tepkisi aldı.

Aralarında Ceyda Düvenci, Meltem Cumbul ve Songül Öden'in de olduğu çok sayıda oyuncu, dün sosyal medyada 'Oyuncular Sendikası'nın 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda setleri durdurma bildirisini paylaştı.

"O BAYRAMI BİZE BIRAKIN"

Sendika temsilcisi Ceyda Düzenci, rol aldığı Maral dizisinin 1 Mayıs'ta tatil olduğunu duyurdu. Ancak oyuncuya "1 Mayıs kısıtlı paralarla yaşayan işçilerin bayramı. Siz emeğinizin karşılığını kat be kat parayla alıyorsunuz. Bari o bayramı bize bırakın" tepkileri yağdı.

"HİÇBİRİMİZİN HAYATI TOZ PEMBE DEĞİL"

Tepkiler üzerine açıklama yapan Düvenci, "Bu asla şikayet değil. Mesleğimiz çalışma bakanlığınca tehlikeli işçi sınıfında görülüyor. 150 kişinin çalıştığı set koşullarını görseniz ne demek istediğimi anlardınız. Hiçbirimizin hayatı toz pembe değil. Bu bakımdan her iş koluna yorum yaparken hassasiyetin ve insanlığımızın ön planda olması çok mühim. Birbirimizi yermek ve acıtmak yerine omuz omuza ve sevgiyle yaklaşmalı birbirimizi anlamaya çalışmalıyız" yazdı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Meltem Cumbul Ceyda Düvenci 1 Mayıs Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (74)

ZAZA ZAZADIRMobil-ANDROID:

940 TL YE ÇALIŞANLARIN BAYRAMI BU BAYRAM.sarayda oturanların değil

50
29
yanıtYanıtla
muhlis:

bre yavrum hala tas devrinde yasiyorsunuz, solculukmu devrimcilikmi kaldi dünyada, inanin bazan sizin dinozor soyundan oldugunuza inanasim geliyor. . .

39
38
yanıtYanıtla
AhmetOmer:

1 mais kafa kol Beyinle calisan butun herkesin hirsizlarin haric

13
39
yanıtYanıtla
hdpmobilWeb@haberler.com:

her bijii hdp her biji 1 gulan...

6
37
yanıtYanıtla
kaanmobilWeb@haberler.com:

150 kişinin sette yaşadığı zorluklardn bahsediyor hanımefendi. Yaptıkları reklam anlaşmalarıyla dizilerden aldıkları bölüm başına paralardan bahsetmiyor. Eğer bu ülkede zerre kadar adalet varsa 3 dk lik reklamdan milyon kazanan ve çoğu halktan uzak halka yabancı olan kişilerin gelirinden yüksek vergi alınarak bu halkla paylaşılır

39
3
yanıtYanıtla
yalanmobilWeb@haberler.com:

Ne isci bayrami guldurmeyin insani , diger bayramlar gibi bu da memurun bayrami. Gelci isciler arasinda da sinifin farki var ozel sektorde calisan iscinin hic bir sinifi yok.

37
4
yanıtYanıtla
SEREN ÇETİN:

ŞİMDİ SEN YANDIN BU AKP YANDAŞLI CAHİL YORUMCULAR SENİ TOPA TUTAR NASIL HAKARETLER KÜFÜRLER AHLAKSIZCA CAHİLLER

5
32
yanıtYanıtla
murat doğan:

bedenini satarak veya kullanarak biyerlere gelmiş insanlardan bunu duymak beni şaşırtmıyor. önemli olan kafasının ne kadar çalıştığı

32
4
yanıtYanıtla
tose:

Bayram yapacaksan eyvallahh. !!! Fakat yakıp, yıkacaksan. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

18
18
yanıtYanıtla
..........mobilWeb@haberler.com:

1 mayista pkklilik dhkpclik yapiyorsunuz

30
5
yanıtYanıtla
Tüm 74 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title