Haberler

Çevreyi koruyanlar, "Kesişme: İyi ki Varsın Eren" filmini ücretsiz izledi

Güncelleme:

Gürsu Belediyesi'nin kültür şehri Gürsu'yu oluşturmak hedefiyle düzenlediği kültür sanat programları sosyal sorumluluk temalarıyla devam ediyor.

Gürsu Belediyesi'nin kültür şehri Gürsu'yu oluşturmak hedefiyle düzenlediği kültür sanat programları sosyal sorumluluk temalarıyla devam ediyor.

Gürsuluları kültür sanatla buluşturan belediye, çevreye ve geri dönüşüme hassas nesiller yetiştirmeyi hedefliyor. Gürsu Belediyesi, geri dönüştürülebilir atıkları getirerek sinema bileti alma hakkı kazanan vatandaşlara, Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in hikayesini anlatan "Kesişme: İyi ki Varsın Eren" filmini ücretsiz izleme imkanı sundu. Ulaşımın da Gürsu Belediyesi'nce sağlandığı filmi 300 kişi ücretsiz izledi.

Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Yalnız çevreye değil, toplumsal tüm olaylara duyarlı nesiller yetiştirmemiz gerekiyor. Geri dönüşüme katkı sağlayarak çevrenin korunmasına destek olma bilincinin yanında, toplumsal olaylarımıza da duyarlı nesiller yetişmesi önemli. Bu bağlamda, başta çocuklarımız olmak üzere, geri dönüşüme katkı sağlayan hemşehrilerimizin, 15 yaşında şehit olarak, vatanperverliğiyle hepimizin gönlünde taht kuran Eren Bülbül'ümüz ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'imizin hikayesini anlatan filmi izlemelerini sağladık. İlçemizdeki şehit ve gazi ailelerimizin de filmi izlemesi için özel program yapacağız. Tüm şehit ve gazilerimizi, saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz. Aydınlık geleceğimizi, doğamızı ve tarihimizi koruyarak oluşturabiliriz. Kültür sanatı sosyal sorumlulukla taçlandırdığımız ve hemşehrilerimizin yoğun ilgisinin olduğu programlarımız devam edecek" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eren Bülbül Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
title