Haberler

Çevreci Okullara Ödül

Samsun'da, €˜5 Haziran Dünya Çevre Günü' Etkinlikleri Çerçevesinde En Çevreci Okullara ve Atık Pil Toplama Kampanyasında Çok Sayıda Pil Toplayan Okullara Ödülleri Verildi.

Samsun'da, ‘5 Haziran Dünya Çevre Günü' etkinlikleri çerçevesinde en çevreci okullara ve atık pil toplama kampanyasında çok sayıda pil toplayan okullara ödülleri verildi.

İl Çevre ve Orman Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Çevreci Okullar" yarışmasında birinci olan Bafra 30 Ağustos İlköğretim Okulu, ikinci olan Terme Cumhuriyet İlköğretim Okulu ile üçüncü olan Kazım Özdemir İlköğretim Okulu'na ve Pil Toplama Kampanyası'nda dereceye giren Kazım Özdemir İlköğretim Okulu, Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu ile Necatibey İlköğretim Okulu'na düzenlenen törenle çeşitli hediyeler verildi.

DSİ 7. Bölge Müdürlüğü Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen törende bir konuşma yapan İl Çevre ve Orman Müdürü Kadir Kılıç, çocukların çevre konusunda duyarlılıklarının geliştirilmesi amacı ile başlatılan Uygulamalı Çevre Eğitimi Projesi kapsamında ilköğretim okulları arasında yarışma düzenlediklerinin belirterek, "Bütün okullarımız çevreye duyarlı çok güzel projeler geliştirmiş ve iyi çalışmalar yapmıştır. Ancak aralarından bazılarının yaptığı çalışmalar ödül almaya hak kazanmıştır" dedi.

Vali Yardımcısı Hasan Gözen ise dünyanın dengesini korumak ve gelecek nesillere taşımak için çeşitli çalışmaların yapıldığını ifade ederek, "Bugün dünyada birçok ülke doğal afetler ve insanoğlunun yaptığı tahripler neticesinde açlık ve sefalet çekmektedir. Bu nedenle son yıllarda çevre bilinci artmaya başladı. Yani insanlar yaşadıkları dünyaya sahip çıkmaya başladı" diye konuştu.

Konuşmanın ardından Gözen, Kılıç ve Samsun Meteoroloji Bölge Müdürü Arif Yüksel, dereceye giren okullara ve öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

(İG-SA) 06.06.2008 16:49 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title