Haberler

Çevreci Öğrenciler Çöp Topladı

Ordu'nun Fatsa İlçesinde, Merkez İlköğretim Okulu Öğrencileri, Valilik Tarafından Düzenlenen 'Çevre ve Orman Projesi' Kapsamında Çevre Temizliği Yaptı.

Ordu'nun Fatsa ilçesinde, Merkez İlköğretim Okulu öğrencileri, valilik tarafından düzenlenen 'Çevre ve Orman Projesi' kapsamında çevre temizliği yaptı. Çevre Mühendisi Erdem Yuva, projenin çevre bilinci ve çevre sağlığı konusunda çok önemli bir proje olduğunu söyledi. Öğrenciler şehir merkezinde Ata Caddesi, Hacı Hulusi Baba Caddesi ve Yeni Kumru Caddelerinde çöp topladı. Çevre ve Orman Projesi'nin sadece çöp toplama kampanyasından oluşmadığını belirten Fatsa Merkez İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Halil Bekyürek, “Okul bahçesi düzenlemesi, atık malzeme toplanması, sosyal etkinlikler, sınıfların ve okul koridorlarının çiçeklendirilmesi gibi çok amaçlı faaliyetten oluşuyor. Biz bu proje ile düzenlenen yarışmada inşallah birinciliği Fatsa'ya getirmeye çalışacağız” dedi. İl genelinde düzenlenen Çevre ve Orman Projesi'ne Fatsa'dan Merkez İlköğretim Okulu ve Dumlupınar İlköğretim Okulu olmak üzere 2 okulun katıldığı bildirildi.

(MY-SA) 16.04.2008 18:18 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title