Haberler

Çevreci Hayırsever, Kendi Yaptırdığı Caminin Çevresini Yeşillendirdi

Manisa'nın Sarıgöl İlçesinde 37 Yıldır Vergi Rekortmenliğini Kimseye Bırakmayan, Hayırsever Kişiliğiyle Tanınan 70 Yaşındaki Hüseyin Gümüşlü, Geçen Yıl Yaptırdığı Caminin Çevresine Kendi Elleriyle Ağaç ve Çiçek Dikerek Yeşillendirdi.

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde 37 yıldır vergi rekortmenliğini kimseye bırakmayan, hayırsever kişiliğiyle tanınan 70 yaşındaki Hüseyin Gümüşlü, geçen yıl yaptırdığı caminin çevresine kendi elleriyle ağaç ve çiçek dikerek yeşillendirdi.

Sarıgöllü iş adamı Hüseyin Gümüşlü, ilçede 37 yıldır vergi rekortmenliğini elinde bulundurmasının yanı sıra çevrede hayırseverliği ve çevreci kişiliğiyle tanınıyor. 2004 yılında Tırazlar köyüne kendi isminin verildiği 8 derslikli bir ilköğretim okulu yaptıran Gümüşlü, Sarıgöl'de ise geçen yıl bin 500 kişinin aynı anda namaz kılabileceği 3 katlı ve yaklaşık 1 milyon YTL'ye mal olan cami yaptırmıştı. Yaptığı hayırlarla yetinmeyen Gümüşlü, yaptırdığı caminin çevresine kendi elleriyle fidan ve çeşitli türden çiçekler ekerek yeşillendirdi.

Çevreyi çok önem verdiğini belirten Hüseyin Gümüşlü, "Bir eseri yaptıktan sonra kaderine bırakmak istemiyorum. Yaptığım eseri tam olarak bitirdiğim zaman huzurlu oluyorum. Okulu bitirdim, içersinin tüm ağaçlarını ve çiçeklerini kendi elimle diktim. Köyüm olan Tırazlar'a da 250 çeşit ağaç dikimi yaptım. Bu arada Sarıgöl'deki camiyi tamamladım. Çevresinin ağaçlandırmasını ve çiçeklerin dikimini yaptım. Hayır yapmak ve çevreye ağaç dikmek beni rahatlatıyor. Diktiğim fidanları ve çiçekleri de fırsat buldukça kendim suluyorum. "dedi.

(VS-ÖA) 08.03.2008 21:50 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title