Haberler

Çevre Haftası Etkinlikleri Başlıyor

Bağcılar Belediyesi'nin bu yıl 15'incisini gerçekleştireceği Çevre Haftası etkinlikleri, 4 Haziran Pazartesi günü başlıyor.

Bağcılar Belediyesi'nin bu yıl 15'incisini gerçekleştireceği Çevre Haftası etkinlikleri, 4 Haziran Pazartesi günü başlıyor. Etkinlikler kapsamında çevre yürüyüşü düzenlenecek, fesleğen dağıtılacak ve daha güzel bir Bağcılar için rengarenk uçurtmalar uçurulacak.

Bağcılar Belediyesi, Çevre Haftası dolayısıyla geleneksel hale getirdiği etkinliklere devam ediyor. 4 Haziran Pazartesi günü Halk Sarayı'nda Çevre Sergisi'nin açılışı ve Çevre Şurası ile başlayacak etkinlikler 4 gün boyunca devam edecek.

Toplumdaki çevre duyarlılığının artırılmasının amaçlandığı etkinlikler kapsamında çevre yürüyüşü gerçekleştirilecek, vatandaşlara fesleğen dağıtılacak ve çevre paneli düzenlenecek. Etkinliklerin en dikkat çeken bölümünü ise Uçurtma Şöleni oluşturacak. Her yıl olduğu gibi bu yıl da rengarenk uçurtmalar daha güzel bir Bağcılar için gökyüzüne yükselecek.

ETKİNLİKLERİN FİNALİ OLİMPİK SPOR SALONU'NDA YAPILACAK

Çevre etkinliklerinin finali ise Olimpik Spor Salonu'nda yapılacak. 8 Haziran Cuma günü gerçekleştirilecek program kapsamında Çevre Şöleni ve Ödül Töreni düzenlenecek. Etkinlikler boyunca gerçekleştirilecek yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerinin verileceği şölen, ünlü sanatçı Murat Kekilli'nin vereceği konserle sona erecek.

Etkinliklere ilişkin bir açıklama yapan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, "Daha temiz ve daha yaşanabilir bir Bağcılar hedefliyoruz. Bunun için Çevre Haftası'nda kapsamlı etkinlikler planlıyoruz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bağcılar Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title