Haberler

Ceviz Büyüklüğünde Dolu Trafiği Aksattı

Saffet YENİGüN/KEMER (Antalya), (DHA) ANTALYA'nın Kemer İlçesi'ne bağlı çamyuva Beldesi'nde sabah saatlerinde başlayan sağanak yağmur ve ardından yağan dolu, yaşamı olumsuz etkiledi.

Saffet YENİGüN/KEMER (Antalya), (DHA)

ANTALYA'nın Kemer İlçesi'ne bağlı çamyuva Beldesi'nde sabah saatlerinde başlayan sağanak yağmur ve ardından yağan dolu, yaşamı olumsuz etkiledi. Ceviz büyüklüğündeki dolu nedeniyle Antalya- Kemer karayolunda trafik kısa süreli aksadı.

Bir süredir hava sıcaklığının artması ile birlikte turistlerin deniz ve güneşin tadını çıkardığı Kemer'de, bugün dolu etkili oldu. Sabah saatlerinde iki saat süren sağanak yağışın ardından başlayan ve yaklaşık yarım saat devam eden dolu, Antalya- Kemer karayolunda trafiğin aksamasına neden oldu. Kemer'e bağlı çamyuva ve Tekirova beldelerinde etkili olan dolu yağışının ardından, karayolunda ekipler yol açma ve düzenleme çalışmasına başladı.

Kemer Kaymakamı Bayramali Köse, zaman zaman ceviz büyüklüğündeki dolu yağışının ardından şu ana kadar kendilerine ulaşan bir zarar olmadığını söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title