Haberler

Çetinkaya: "Ana Muhalefet Türkiye'yi Germesin"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya, '( Ana Muhalefet Partisi) Lütfen Biraz İdraklerini, Akıllarını Başlarına Alsınlar ve Dolayısıyla Türkiye'yi Germesinler' Dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya, ''(Ana muhalefet partisi) Lütfen biraz idraklerini, akıllarını başlarına alsınlar ve dolayısıyla Türkiye'yi germesinler'' dedi.

Çetinkaya, Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehmet Mehdi Eker ile AK Parti Elazığ İl Teşkilatını ziyaretinde gazetecilere yaptığı açıklamada, son zamanlarda başörtüsüyle ilgili bazı spekülasyonların yapılmaya çalışıldığını söyleyerek, özellikle ana muhalefet partisinin bazı hususları göz ardı ederek konuyu, adeta laiklikle eş anlamda değerlendirmeye çalıştığını savundu. Necati Çetinkaya, şöyle konuştu:

''Partinin yöneticisi olarak söylüyorum. Bu partinin 3 tane kırmızı çizgisi vardır. Bölgesel, ırki ve dinsel milliyetçiliğe karşıyız. Biz daha ne söyleyelim? Bunu anlamak isteme idrakinden aciz ise karşımızdaki muhalefet partisi biz buna da bir şey diyemeyiz. Lütfen biraz idraklerini, akıllarını başlarına alsınlar ve dolayısıyla Türkiye'yi germesinler. Anadolu'nun böyle bir problemi yoktur. Bunlar, adeta 'Türkiye'yi gererek acaba muasır medeniyet seviyesine ulaşmamıza engel olabilir miyiz' gibi bir tutum içindedirler.''

Ana muhalefet partisinin gündeminin, dile getirdiği konular olmadığını ifade eden Çetinkaya, ''Biz hiçbir partinin iç işlerine karışmıyoruz, kimse de bizim iç işlerimize karışamaz. Benim genel başkanımı eleştirmek isteyenler bir kere her şeyden önce aynaya kendilerine baksınlar ve kendilerini görsünler. Kimin demokrat, kimin antidemokrat olduğunu göreceklerdir'' dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title