Haberler

Çetin; Ligin 2.Yarısında Daha Başarılı Olacağım

Güncelleme:

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un başarılı sağ kanat oyuncusu Abdullah Çetin, ligin ikinci yarısı için iddialı konuştu.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un başarılı sağ kanat oyuncusu Abdullah Çetin, ligin 2. yarısında daha başarılı olacağını söyledi.

Yeşil - kırmızılı kulübün Süper Lig tecrübesine sahip futbolcusu eski Diyarbakırsporlu Abdullah Çetin, "Birçok takımdan transfer teklifi alıyorum. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'a vefa borcum var. Bu sene bir yere gitmiyorum ve ligin 2. devresinde de performansımı doruk noktaya çıkartacağım. Bu yıl bu takımı bir üst lige çıkartabilirsek de çok güzel olacak. Diyarbakır'ımızı en iyi şekilde temsil edeceğiz. En azından bunun için büyük bir gayret göstereceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Ligin 2.yarısında daha başarılı olup üst sıralara çıkacağımıza yürekten inanıyorum" dedi.

Kaynak: Temsilci / Spor

Büyükşehir Belediyespor Abdullah Çetin Diyarbakır Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title