Haberler

Cesur Pozlarıyla Gündemden Düşmeyen Tuğba Özay, Gölde Bulduğu Dala Sarılıp Poz Verdi

Güncelleme:

Cesur paylaşımları ile gündemden düşmek bilmeyen Tugba Özay, bu kez bir gölün içinde ağaç dalına sarılmış şekilde poz verdi. Siyah- beyaz fotoğrafını paylaşan Özay, sarıldığı dalı eve getirip süs yaptı.

Sosyal medyanın en cesur pozlarına imza atan manken Tuğba Özay, paylaşımlarıan bir yenisini daha ekledi. Özay, gölde yüzürken dala sarılıp poz verdi. Yine takipçilerini heyecanlandırdı. Paylaşımlarının altına genelde içini döken Özay, bu kez sitem etti ve "Denize düşen yılana sarılır" diye not düştü.

Tuğba Özay'ın gündem olacak o paylaşımı;

Cesur Pozlarıyla Gündemden Düşmeyen Tuğba Özay, Gölde Bulduğu Dala Sarılıp Poz Verdi

Cesur Pozlarıyla Gündemden Düşmeyen Tuğba Özay, Gölde Bulduğu Dala Sarılıp Poz Verdi

"Denize düşen yılana da sarılıyor yalana da bu zamandaYani sıkıntılı dönemlerden geçerken insan ne yapacağını bilemez halde ciğeri beş para etmezden de beklenti içine giriyor ya da kendi durumunu kurtarmak adına bin tane takla atıyor ... İnsanız hoş .. Hepimizin başına her an her şey gelebilir .. Batarız da çıkarız da ... önemli olan sağlam duruş .! Ne yılana sarılacak kadar dostsuz ve yalnız ol bu hayatta ne de yalana sarılacak kadar aciz, güçsüz ve omurgasız ..! Sıkıntın olduğunda sevdiğin, güvendiğin, paylaştığın dostların olsun yanında .. Ve bir de ailen ..! İşte o zaman denize düştüğünde dalların olur yanında ..! Bu sebepten önce sen içindeki sevgiyi yücelt , dostlarını iyi seç , ailenden uzak olma ..! Ve asla kimsenin karşısında eğilip de omurgasız davranma ..! Hepinize iyi pazarlar canlar, yoldaşlar, biricik Tubistlerim"

SARILDIĞI DALI EVE GÖTÜRÜP SÜS YAPTI

Cesur Pozlarıyla Gündemden Düşmeyen Tuğba Özay, Gölde Bulduğu Dala Sarılıp Poz Verdi

"Şimdi sizlere bir dalın öyküsünü anlatacağım .. Lütfen dikkatle okuyunuz! Dün gölde yüzerken karşı kıyıya kadar gittim ve kıyıda, suyun içinde ağacından düşmüş bir dal buldum .. Daha görür görmez beynimde canlandı o dalla neler yapabileceğim . Aldım elime dalı ve bu kez sadece bacaklarımın yardımıyla yaklaşık 400 metre yüzerek bulunduğum iskeleye vardım . Atladım ATV motoruma ve onu da tek elle kullanarak (siz denemeyin) eve geldim .. Önce dalın çıplak halini fotoğrafladım ardından kafamda belirlediğim tasarımın provasını yaptım üzerinde .. Aldım elime boyamı, fırçamı , dalımı altın rengine boyadım .. Sonra kozalaklarımı boyadım ve dalın üzerine yapıştırdım .. son olarak güneş enerjili ampüllerimi de belirlediğim yerlere takarak kendime haaaarika bir lambader yaptım .. İşte size ağacından düşüp suda çürümeye terk edilmiş bir dalın öyküsü."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

DOST Partisi Tuğba Özay Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (33)

ayyy çok banal:

acaba tuğba hanım asgari ücretli çalışana böyle sarılırmı?ekmek kaç para olmuş tüp ne kadar olmuş haberi varmı? yada normal devlet memuru biriyle evlenirmi?

8
3
yanıtYanıtla
33...33:

Keşke o dal ben olsaydım .

5
5
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Ben bunları türk olarak görmüyorum,,bana bunlar yahudi gibi geliyor:((

5
3
yanıtYanıtla
haydar:

has ve has türk kızıdır. yobaz

yanıt1
yanıt2
nm:

Dürbünlü yaş kaç senin, birde niye dürbün önünü göremiyor musun?

yanıt1
yanıt0
Ali Desidero:

dunyayı kurtarmış resmen helal olsun NOT : BU YORUMU ATV MOTORUMDA AYAK BAŞBARMAĞIMLA YAZIYORUM (SAKIN DENEMEYIN)

2
4
yanıtYanıtla
kader:

sonrada parasız kalınca satarsın da yaslanınca vucudum bakın ımacı cok ıgrenc o vucut ıse parasızların masısı olur artuk

2
3
yanıtYanıtla
Urfalı baba:

Iyi dal bir yerine girmemis

5
0
yanıtYanıtla
erkekler nerede:

sarılacak daha iyi bir dal bulamayınca ben de ağaç dalına sarıldım diyo karı. . yazıklar olsun memleketimin erkeklerine bu karıya bir dal uzatmamışlar. kadın careyi ağaç dalında bulmuş.

5
0
yanıtYanıtla
birisi:

Bu fotoları kime çektiyor

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title