Haberler

Çeşme Turizm Sezonunu Asayiş Açısından Sakin Geçirdi

İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, alınan tedbirler sayesinde Çeşme ilçesinde son iki turizm sezonunun huzur içinde geçtiğini söyledi.

İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, alınan tedbirler sayesinde Çeşme ilçesinde son iki turizm sezonunun huzur içinde geçtiğini söyledi.

Aşkın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, turizm sezonu boyunca İzmir'de nüfus yoğunluğunun yaşandığı beldelerde emniyetin aldığı özel önlemlerle ciddi bir asayiş olayının yaşanmadığını belirtti.

Çeşme'nin 40 bin olan nüfusunun yaz aylarında 1 milyon 150 bine ulaştığına dikkati çeken Aşkın, son iki turizm sezonunda ciddi bir asayiş olayının yaşanmadığını ifade etti.

Vatandaşların güven ve huzur içinde tatil yapabilmeleri için özel önlemler aldıklarını aktaran Aşkın, "Çeşme'ye giren çıkan herkesi aradık. Her araca baktık. Birçok silah, uyuşturucu ve aranan kişi yakaladık. Art niyetli kişileri ilçeye sokmadık." diye konuştu.

Aşkın, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Çeşmenin otoban girişi, eski İzmir yolu ve Alaçatı gişelerinden girişlerinde kontrol noktaları oluşturuldu. Kaçakçılık, organize, terörle mücadele, narkotik, asayiş ve çevik kuvvet ekiplerinin de yer aldığı 180 personelimizi Çeşme'de görevlendirdik. Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğümüzle koordineli olarak ekiplerimiz 24 saat esasına göre uygulamalar yaptı. Çeşmeye girenler süzgeçten geçti.

Vatandaşlarımızdan da denetimlerimizle ilgili çok olumlu dönüşler aldık. Çok sayıda teşekkür telefonu ve mail geliyor. Aldığımız tedbirler sayesinde Çeşme ilçemizde tek bir silah atma olayı dahi meydana gelmedi. Turizm sezonunu huzur içinde geçirdik. Bu huzur ve güven ortamının sağlanmasında görev alan tüm arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA / Güncel

İzmir Çeşme Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title