Haberler

Çeşme polisinden astım hastası minik Ada'ya doğum günü sürprizi

Güncelleme:

Çeşme polisinden astım hastası minik Ada'ya doğum günü sürprizi

İZMİR - İzmir'in Çeşme ilçesinde korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması bulunan kronik astım hastası 9 yaşındaki çocuğa, polis ekipleri doğum günü sürprizi yaptı.

İzmir'in Çeşme ilçesine bağlı Alaçatı Mahallesinde yaşayan Raziye Yıldırım isimli şahıs, 155 Polis İmdat Hattı'nı arayarak 9 yaşındaki kızı Ada'nın korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkamadığını ve kronik astım hastası olduğunu belirterek doğum gününü kutlayamadıklarını söyledi. Babası Çeşme Belediyesinde işçi olarak olarak çalışan ve iki ablasından birinin kanser diğerinin ise kalbi delik olduğu öğrenilen Ada için polis ekipleri harekete geçti. İhbarı Çeşme Emniyet Müdürlüğüne vekalet eden Erdem Beken'e bildiren Çeşme polisi, onay aldıktan sonra minik Ada için doğum günü pastası aldı. Pasta ile birlikte Yıldırım ailesinin kapısına giden polisler, minik Ada'nın doğum gününü kutladı. Pastanın üzerindeki mumları üfledikten sonra polislere teşekkür eden Ada, çok mutlu olduğunu söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Astım Çeşme Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title