Haberler

Çeşme'de Zafer Balosu

İzmir'in Çeşme İlçesi Ilıca Mahallesi'nde düzenlenen zafer balosuna katılan gazeteci yazar Uğur Dündar, "Geleceğe daha güvenle bakan gözler görüyorum."

İzmir'in Çeşme İlçesi Ilıca Mahallesi'nde düzenlenen zafer balosuna katılan gazeteci yazar Uğur Dündar, "Geleceğe daha güvenle bakan gözler görüyorum. Yılgınlığı atmış, korkuyu geride bırakmış, hatta bu korku imparatorluğunu yıkmaya and içmiş aydınlık Türkiye'yi görüyorum" dedi.

Bu yıl, Ilıca Şantiye Spor Tesisleri'nde, Ilıca Plaj Evleri Yönetim Kurulu tarafından 9'uncusu düzenlenen baloya, eski bakanlarından Işılay Saygın, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkan Atilla Sertel'in de aralarında bulunduğu yaklaşık 700 kişi katıldı. Baloda konuşan Uğur Dündar, İstanbul Taksim Gezi Parkı direnişlerinde eğitimli, pırıl pırıl aydınlık, barışçı, doğayı seven, daha çok özgürlük, demokrasi, saygı isteyen gençlerin yaktığı ışığın bütün Türkiye'yi aydınlattığını söyledi. O ışığın tünelin sonuna gelindiğinin müjdecisi olduğunu belirten Dündar, "O gençler Atatürk'ün emanetine nasıl sıkı sıkıya sahip çıktıklarını ve canları pahasına bu emaneti koruyacaklarını kanıtladı. Geleceğe daha güvenle bakan gözler görüyorum. Yılgınlığı atmış korkuyu geride bırakmış hatta bu korku imparatorluğunu yıkmaya and içmiş aydınlık Türkiye'yi görüyorum" dedi.

Uğur Dündar'ın konuşmasından sonra baloya katılanlar, ellerinde Türk bayraklarıyla orkestranın çaldığı kahramanlık türkülerine eşlik etti. Balo hep bir ağızda 10. Yıl Marşı'nın söylenmesiyle sona erdi. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Uğur Dündar Ilıca İzmir Çeşme Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title