Haberler

Çeşme'de İnsan Kaçakçılarına Bir Darbe Daha

İzmir’in Çeşme ilçesinde emniyet ekiplerinin düzenlediği operasyonlarda yakalanan 15 insan kaçakçısından 7’si tutuklandı.

İzmir'in Çeşme ilçesinde emniyet ekiplerinin düzenlediği operasyonlarda yakalanan 15 insan kaçakçısından 7'si tutuklandı.

Geçtiğimiz cumartesi akşamı emniyet ekiplerinin ortaklaşa yaptığı üç operasyonda Çeşme'nin Çatalazmak mevkiinde sekiz araç içinde 35 sığınmacı ve 15 insan kaçakçısı yakalanmıştı. Araçlarda bulunan 5 adet şişme bot ve çok sayıda can yeleğine el koyan polis, sekiz araç ile ilgili olarak trafik cezası kesti ve araçları trafikten men etti. 35 sığınmacı yapılan işlemlerin ardından İzmir Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne sevk edilirken, 15 insan kaçakçısı hakkında da ek gözaltı süresi alındı. Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edilen zanlılar, sorguları sonrası tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkeme, zanlılardan 7'sinin suçlarını sabit görerek tutuklanmalarına karar verirken, 8'inin adli kontrol şartı ile salıverilmesi kararlaştırıldı. Zanlılardan K.Y., D.D., A.Ö., S.P., A.D., S.Ç. ve S.T., tutuklanarak cezaevine gönderildi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İzmir Çeşme Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title