Haberler

Cerrah: Yaralı Sayısı 14, Bomba Türü Araştırılıyor

İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, Bakırköy'deki Patlama Sonucunda Biri Ağır 14 Kişinin Yaralandığını, Yaralıların Çevredeki Hastanelerde Tedavi Altına Alındığını Söyledi.

İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, Bakırköy'deki patlama sonucunda biri ağır 14 kişinin yaralandığını, yaralıların çevredeki hastanelerde tedavi altına alındığını söyledi. Cerrah, patlamanın bir bombadan kaynaklandığını, bomba türünün tespitine ilişkin çalışmaların devam ettiğini kaydetti.

Bakırköy'deki Ebuziya Caddesi üzerindeki bir mağaza önünde, saat 15.30 sularında meydana gelen patlamanın ardından olay yerinde incelemelerde bulunan Celalettin Cerrah, burada gazetecilere kısa bir açıklama yaptı.

Patlama nedeniyle etrafa dağılan cam kırıklarından yaralananların sayısının 14 olduğunu ifade eden Cerrah, yaralıların durumunun iyi olduğunu ve ayakta tedavi gördüklerini belirtti. Cerrah, yaralılardan birinin ise durumunun ağır olduğunu dile getirdi. Patlamanın bir ses bombası sonucu gerçekleşip gerçekleşmediğine ilişkin sorulara net bir yanıt vermeyen Cerrah, Emniyet güçlerinin patlamanın nasıl bir bomba sonucu gerçekleştiğine yönelik çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.

Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen de, olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Geçen yıl da aynı cadde üzerinde bir bombalama eylemi olduğunu hatırlatan Erzen, bölgedeki esnafın o dönem caddeye güvenlik kameraları yerleştirilmesine karşı çıktığını ancak önümüzdeki günlerde caddeye güvenlik kameraları yerleştirileceğini söyledi.

Edinilen bilgilere göre, yaralılardan bazılarının isimleri ise şöyle:

"Sevan Altıntepe, Umut Can Bayram, Aylin Şen, Umut Özgür, Mukaddes Geçir, Levent Demir, Şenol Akbulut, Çiğdem Akbulut, Neriman Dumandemir, Sermin Yılmaz, Mesut Ünlü, Muhammed Emin Altınsoy, Dilek Meriç. " (ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title