Haberler

Çerkezköy Kaymakamı Kubilay: "Hüznü ve Sevinci Bir Arada Yaşıyoruz"

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Adli Yargı Yaz Kararnamesi ile Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesi Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan Ali Ulvi Yılmaz’a veda ziyaretleri devam ediyor.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Adli Yargı Yaz Kararnamesi ile Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Ali Ulvi Yılmaz'a veda ziyaretleri devam ediyor.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Adli Yargı Yaz Kararnamesi ile Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Ali Ulvi Yılmaz, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ve Belediye Başkanı Vahap Akay'ı makamında ağırladı. Başsavcı Ali Ulvi Yılmaz'a veda ziyaretinde bulunmak istediklerini belirten Kaymakam Metin Kubilay, "Bu hem bir veda ziyareti hem de Adıyaman Başsavcılığı'na atanması nedeniyle bir hayırlı olsun ziyaretidir" dedi.

Yeni görev yerinin Başsavcı Ali Ulvi Yılmaz ve ailesine hayırlı olmasını temenni eden Kaymakam Metin Kubilay, "Kendisi 2 yıldır Çerkezköy'de görev yapıyor. Son bir yıldır birlikte çalışıyorduk. Çerkezköy'den gidecek olması nedeniyle üzüntülüyüz. Fakat, ilçe Başsavcılığı'ndan il Başsavcılığı'na atanması nedeniyle de sevinçliyiz. Ben Kaymakam olarak, Çerkezköy'e olan katkıları nedeniyle kendisine çok teşekkür ediyorum. Üstün başarılarının da devamını diliyorum" diye konuştu.

"ÇERKEZKÖY'ÜN KAPILARI SİZE SONSUZA KADAR AÇIK OLACAK"

Başsavcı Ali Ulvi Yılmaz'a, Adıyaman'daki yeni görevinde başarılar dileyerek konuşmasına başlayan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ise "Biz 30 Mart Yerel Seçimlerinden sonra kendisi ile birlikte 2,5 ay çalışma imkanı bulduk. Başsavcımıza Çerkezköy'e olan hizmetlerinden dolayı sonsuz teşekkür ediyoruz. O artık bizim gözümüzde bir Çerkezköylü'dür. Dolayısıyla Çerkezköy'ün kapıları kendisine sonsuza kadar açık olacaktır" dedi.

Ziyaretlerinden dolayı Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'a teşekkür eden Başsavcı Ali Ulvi Yılmaz, "Tayinimiz biraz hızlı çıktı. Daha yorgunluğumuzu üzerimizden atamamıştık. Çerkezköy'de iki yıllık süre zarfında yoğun bir gündem ile çalıştık. Burada kalan arkadaşlarımın aynı hassasiyet ile hizmete devam edeceklerine inanıyorum. Özellikle Çerkezköy halkına gösterdikleri olağan üstü teveccüh, iyi dilek ve temennileri için şükranlarımı sunuyorum" açıklamalarında bulundu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Metin Kubilay Çerkezköy Tekirdağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title