Haberler

Cerebral Palsy'li Çocukların Dileklerini Akranları Gerçekleştirdi!

Güncelleme:

Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı bünyesinde eğitim ve rehabilitasyon hizmeti gören Cerebral Palsy'li öğrencilerin dilekleri, Marmara Eğitim Kurumlarında okuyan çocukların "Dilek Ağacı Projesi" ile gerçek oldu.

Marmara Eğitim Kurumlarında öğrenim gören 34 öğrenci "Dilek Ağacı" adını verdikleri proje kapsamında Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı bünyesinde eğitim gören Cerebral Palsy'li akranlarının dileklerini sordular. Cerebral Palsy'li akranlarının dileklerini hazırlayan Marmara Eğitim Kurumu öğrencileri 4 Mayıs'ta Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı'nda düzenlenen şenlikte buluşarak hediyelerini verdiler.

Şenlikte kaynaşan çocuklar, animasyon grubu eşliğinde de keyifli saatler geçirdiler. Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı Genel Direktörü Nigar Evgin, kaynaştırma projelerinin sağlıklı çocuklar ile engelli çocuklar arasında bir köprü kurduğunu, sağlıklı gelişen çocukların empati yapmasına yardımcı olduğunu, aynı zamanda da Cerebral Palsy'li çocukların sosyalleşmesine katkı sağlaması açısından çok değerli olduğunu söyledi ve Marmara Eğitim Kurumları öğrencilerine teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Marmara Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title