Haberler

Cepte Çekin Webde Paylaşın

Cep Telefonunuzla Çektiğiniz Resimleri Webde Kolayca Paylaşabilmenizi Sağlayan Bu Küçük Widgetı Deneyin.

Photobucket, Oldukça Popüler Ücretsiz Bir Fotoğraf ve Video Paylaşım Sitesi. Ücretsiz Üyelik Karşılığında Her Kullanıcıya 100mb Alan ve 2.5 Gb Bandwith Sağlayan Site, İçeriklere Ulaşmayı ve İçerik Yüklemeyi de Oldukça Hızlı Gerçekleştiriyor.

Photobucket Sunucularına Desteklenen İçeriği Göndermek İçin Birçok Farklı Alternatifiniz Mevcut. O Kadar Ki Göndereceğiniz Tek Bir Mail ile Resimlerinizin Yüklenmesini Sağlamak Bile Mümkün. ve Şimdi Symbian'lı Akıllı Telefonlar İçin Oldukça Kullanışlı Bir Alternatif de Mevcut. Photobucket Widget Adı Verilen Bu Küçük Yazılım ile Hesabınız Üzerine Resim Yüklemek ve Yüklediğiniz Dosyaları Görüntülemek Mümkün Hale Geliyor.

Oldukça Sade ve Kullanıcı Dostu Arayüzü Sayesinde Hiç Zorlanmadan Gerçekleştirebileceğiniz Upload İşlemi Sorunsuz Bir Şekilde Çok Kısa Süre İçersinde Tamamlanıyor. Burada Yer Alan Sdn Download Sayfalarından İndirebileceğiniz Widget Os9 Çekirdeğiniz Taşıyan 5. Sürüm Symbianlar ile Uyumlu Çalışıyor.

Yazan :
SDN -

Kaynak: Shiftdelete.net / Teknoloji

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title