Haberler

Cepa'da "Altındağ'ın Yeni Çehresi" Resim Sergisi

Altındağ Belediyesi'nin Hamamönü ve Kale civarında gerçekleştirdiği restorasyon çalışmaları Cepa Alışveriş Merkezi'nde düzenlenecek bir fotoğraf sergisiyle tanıtılacak.

Altındağ Belediyesi'nin Hamamönü ve Kale civarında gerçekleştirdiği restorasyon çalışmaları Cepa Alışveriş Merkezi'nde düzenlenecek bir fotoğraf sergisiyle tanıtılacak. Yarın saat 21.00'de Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin de katılacağı bir kokteylle açılacak ve 6 Eylül'e kadar Ankaralıların beğenisine sunulacak olan sergide restorasyon ve sokak sağlıklaştırma çalışmalarının yanı sıra Başkentin tarihi - kültürel değerleri de tanıtılacak.

Türk Sanat Müziği dinletileri de gerçekleştirilecek sergiyi gezen vatandaşlardan restore edilen bölgeyi yerinde görmeyi arzu edenler için ücretsiz otobüs seferleri düzenlenecek. "Altındağ'da Tarih Canlanıyor" sergisi 6 Eylül'e kadar açık kalacak.

(ANKA)

(ORH/BÜN)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title