Haberler

Cep Telefonuyla Gözü Kapalı 'Sms' Gönderme Rekoru Kırdı

Yeni Zelanda' da Elliot Nicholls Adındaki Bir Genç, Gözleri Kapalı Olarak Cep Telefonundan 160 Karakterlik Bir Sms Mesajını 45 Saniyede Göndererek, Önceki 83 Saniyelik Rekoru Kırdı.

Yeni Zelanda' da Elliot Nicholls adındaki bir genç, gözleri kapalı olarak cep telefonundan 160 karakterlik bir SMS mesajını 45 saniyede göndererek, önceki 83 saniyelik rekoru kırdı.

Elliot (17), "Genera Serrasal Musand Pygocentrus adındaki jilet dişli piranhalar dünyanın en yırtıcı hayvanları olmasına rağmen gerçekte insanlara nadiren saldırır" cümlesini ilk seferde 51 saniyede gönderebilirken, dördüncü denemesinde bunu 45 saniyeye düşürdü.

Kendisine bunu nasıl başardığı sorulan Elliot "Yarışmaya girmeden önceki son hafta, günde 20 dakika çalışıp tuşları hafızama yerleştirdim. Zaten her gün arkadaşlarıma yaklaşık 50 mesaj yolluyordum. Elimde 4 telefon eskidi" diye konuştu.

Babasının her yaş gününde kendisine Guinness Rekorlar Kitabı'nın son sayısını hediye ettiğini söyleyen Eliot, "Tuhaf olaylar daima ilgimi çekmiştir" diye de ekledi.

(AİS-NO-NO-BA-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title