Haberler

Cep telefonu için dehşet saçan gaspçılar polisten kaçamadı

Güncelleme:

Cep telefonu için dehşet saçan gaspçılar polisten kaçamadı Adana'da 2 kişinin cep telefonunu gasp edip birini de bıçakladıkları iddiasıyla polis tarafından yakalanan 3 şüpheli tutuklandıADANA - Adana'da 2 kişinin cep telefonunu gasp edip birini de bıçakladıkları iddiasıyla gasp...

Cep telefonu için dehşet saçan gaspçılar polisten kaçamadı

Adana'da 2 kişinin cep telefonunu gasp edip birini de bıçakladıkları iddiasıyla polis tarafından yakalanan 3 şüpheli tutuklandı

ADANA - Adana'da 2 kişinin cep telefonunu gasp edip birini de bıçakladıkları iddiasıyla gasp dedektifleri tarafından yakalanan 3 şüpheli tutuklandı

Edinilen bilgiye göre, ilk olay 19 Ağustos Pazartesi günü merkez Yüreğir ilçesi, Seyhan Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre Mehmet U. işten çıkıp Bey Mahallesi'ndeki evine giderken yanına M.B. ve Kemal Ç. yaklaştı. M.B. "Bakar mısın, seni birine benzettim" diyerek şahsın önünü kesti. Daha sonra zanlı M.B. şahsın yüzüne bakıp, "Pardon benzetmişim diyerek yanından ayrıldı. Ancak iki zanlı daha sonra Mehmet U.'yu motosikletle takip etmeye başladı. Mehmet U. sessiz bir yere geldiğinde ise iki zanlı tekrar Mehmet U.'nun önünü kesip bıçakla "Telefonunu vermezsen seni öldürürüm" diye tehdit ederek cep telefonunu gasp edip kayıplara karıştı. Mehmet U. ise polis merkezine gelerek gasp edildiği yönünde şikayette bulundu. Polis zanlıları bulmak için çalışma başlattı.

22 Ağustos Perşembe günü ise iddiaya göre bu kez merkez Yüreğir ilçesi, Yavuzlar Mahallesi'ndeki Hacı Sabancı Bulvarındaki parkta meydana gelen olayda, Niğde'den kuzenlerini ziyaret etmek için Adana'ya gelen R.B.E.'nin önü M.B. (15), Reşit O.tarafından kesildi. M.B.çocuğa, "Telefonunu ver, bir arama yapacağım" diyor, ancak çocuk telefonunu vermemekte diretince çıkan tartışma sonucu M.B. yanında taşıdığı bıçağı çıkartıp, onu yaralayıp, daha sonra yanındaki şahısla birlikte telefonu alıp motosikletle kaçtı.

Bu iki olayın ardından şikayetler üzerine Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Gasp Büro Amirliği dedektifleri gaspçıları yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda gasp dedektifleri eşkallerinin verilmesiyle birlikte gaspçıların daha önceden suç kaydı bulunan şahıslar olabileceğini değerlendirip müştekileri şüphelilerin fotoğraflarını gösterdi. Bıçaklanıp telefonu alınan çocuk ile diğer müşteki şüphelileri fotoğraflardan teşhis etti. Polis bunun üzerine zanlıların adreslerine baskın düzenledi. Yapılan baskınlarda kaçan zanlılar kovalama sonrası yakalandı. Yakalanan zanlılar telefonları Kışla Caddesinde Gökhan A. isimli bir telefoncuya sattığını söyledi. Bunun üzerine polis telefoncuya gidip telefonları alarak müştekilere verirken şahsa da çalıntı mal satın almak suçundan işlem yapıldı.

Polis gözaltına alınan M.B.'yi yaşı küçük olduğu için çocuk şube müdürlüğüne teslim ederken diğer zanlılar Kemal Ç. ve Reşit O. ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi. Çocuk şube müdürlüğü tarafından da adliyeye sevk edilen M.B. ile birlikte 3 kişi tutuklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title