Haberler

Cep Telefonlarını Kayıt Altına Alan Kayserili Kansere Yenildi

- Telekomünikasyon Kurumu Sektörel Araştırma ve Stratejiler Dairesi Başkanı Kayserili Dr. Mehmet Altuner, Düzenlenen Törenle Toprağa Verildi.

- Telekomünikasyon Kurumu Sektörel Araştırma ve Stratejiler Dairesi Başkanı Kayserili Dr. Mehmet Altuner, düzenlenen törenle toprağa verildi.

Daire başkanı olduğu Telekomünikasyon Kurumu'nda cep telefonlarının kayıt altına alınması ile cep telefonlarındaki hırsızlık ve kaçakçılığın asgariye indirilmesi projesiyle tanınan Mehmet Altuner, önceki gün saat 20.00 sıralarında hayatını kaybetti.

Hunat camiinde düzenlenen törene, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Kemalettin Cengiz Tekinsoy, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Hasan Ali Kilci, Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, Türk Telekom İl Müdürü Yılmaz Tohumoğlu, Altuner’in yakınları ve çok sayıda davetli katıldı.

Dr. Mehmet Altuner’in cenazesinde yakınları gözyaşlarına boğuldu. Altuner’in cenazesi, kılınan öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, Talas ilçesinde bulunan aile mezarlığında toprağa verildi.

(NÇ-SE-Y) 20.02.2008 14:32 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title