Haberler

Cengiz Yılmaz Yeniden Başkan Seçildi

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde faaliyet gösteren S.S.Taşköprü Gökırmak Motorlu Taşıyıcılar Kooparatifi 2011 yılının değerlendirildiği olağan genel kurul toplantısı yapıldı.S.S.Taşköprü Gökırmak Motorlu Taşıyıcılar kooparatifi lokalinde...

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde faaliyet gösteren S.S. Taşköprü Gökırmak Motorlu Taşıyıcılar Kooparatifi 2011 yılının değerlendirildiği olağan genel kurul toplantısı yapıldı.

S.S. Taşköprü Gökırmak Motorlu Taşıyıcılar kooparatifi lokalinde gerçekleşen ve Başkanlık seçiminin de yapıldığı toplantıda Mevcut Başkan Cengiz Yılmaz ve Yakup Fırat aday olduklarını açıkladı. Üyelerin oylarıyla yeni başkan seçimi yapıldı Başkanlık seçiminde kullanılan 49 oy'un 26'sını alan Cengiz Yılmaz yeniden başkanlığa seçildi.

Konuyla ilgili konuşan Cengiz Yılmaz "yeniden başkanlığa seçildiğim için mutluyum beni destekleyen ve desteklemeyen bütün arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım bu görevi en iyi şekilde sürdüreceğim" dedi.

Cengiz Yılmaz Başkanlığında oluşan yönetim ise

Muharrem Kaya, Yakup Çelik, Cevat Tuncay, Ercan duman şeklinde oluştu,

(AD-

05.05.2012 15: 13: 31

TSI

NNNN - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cengiz Yılmaz Kastamonu Taşköprü Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title