Haberler

    Genoa Maçında Gol Atan Cengiz Ünder, İtalya'da Gündem Oldu

    Güncelleme:

    İtalya Liginde Genoa'yla oynanan maçta ağları sarsan Romalı Cengiz Ünder, gazetelerin baş sayfasında yer aldı.

    Genoa karşısında da fileleri havalandıran Cengiz Ünder'in Barcelona ve Manchester City'nin dikkatini çektiği ifade edilirken, eski Fenerbahçeli Can Bartu ile karşılaştırıldı.

    Cengiz Ünder'in Genoa karşısında attığı gol, Çizme'de genç yıldıza olan ilginin artarak devam etmesini sağladı. Corriere dello Sport 20 yaşındaki oyuncuyu takip eden Barcelona ve Manchester City'nin bu golle dikkatlerini bir kez daha oyuncuya yönelttiklerini vurguladı.

    Calcio News'te yer alan haberde "Maçın başında Türk fenomen Cengiz Ünder zorlanmadan fileleri buldu" ifadeleri kullanıldı. Libero internet sitesinde "Cengiz Ünder'in sayesinde 2-1'lik galibiyet geldi" değerlendirmesine yer verildi. Roma'nın cumartesi günü Serie A'da yapılacak SPAL maçına da ilk 11'de başlayacağına yönelik yorumlar da dikkat çekti.

    "ROMA'NIN RİTMİNİ CENGİZ AYARLAYACAK"

    Cengiz Ünder'in yükselen formunun yaklaşan Liverpool eşleşmesi öncesinde umut verici olduğu kaydedildi. Şampiyonlar Ligi'ndeki tarihi buluşmaya dikkat çeken Giallorossi.net'te "Liverpool'a karşı Roma'nın ritmini Cengiz Ünder ayarlayacak" başlığıyla bir analiz yayınlandı.

    "SON 55 YILIN EN İYİ TÜRK FORVETİ"

    Il Romanista gazetesi Cengiz Ünder'in ulaştığı gol rakamlarına dikkat çekti. 'Son 55 yıldaki en iyi Türk forvet' başlığıyla yayınlanan haberde, Serie A'daki gol sayısını 6'ya çıkaran oyuncunun 1962-63 sezonundan sonra İtalya'da en çok gol atan Türk futbolcu olmayı başardığını yazdı. O sezon Can Bartu'nun Venezia formasıyla ligde 8 gol attığı hatırlatıldı.

    ŞAMPİYONLAR LİGİ BİLETLERİ 6 SAATTE BİTTİ

    Roma'nın Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı yarı final müsabakasının biletlerine İtalyan taraftarlar adeta hücum etti. Olimpiyat Stadı'nda oynanacak rövanş maçının biletlerinin, satışa çıktıktan altı saat sonra tükendiği duyuruldu. Toplamda 55 bin bilet satıldı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Cengiz Ünder İtalya Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (11)

    BRAVO KARTALIM:

    Beşiktaşı iki defa kutluyorum,çünkü normalde herşey ezik fenerin istediği gibi gidiyordu,ancak beşiktaşlı oyuncular zekalarını konuşturdular,ve maçı üstün zekalarıyla kazandılar.

    8
    14
    yanıtYanıtla
    korktun mu:

    Ezık olan sen ve soyunma odasına kacanlardır totiş

    yanıt0
    yanıt0
    saban:

    cengiz italyanca bilmezmis vs vs. . o zaman siz turkce ogrenin hirbolar !

    16
    4
    yanıtYanıtla
    Cengo:

    Aferin sana arda digerleri gibi para pesinde deilsin boyle adamlar sevilir

    10
    2
    yanıtYanıtla
    Pl:

    Panik ve heyecanını attığı takdirde şimdiki durumundan çok çok iyi olacak

    9
    0
    yanıtYanıtla
    FerberginBabası:

    aferin aslan cengiz

    7
    0
    yanıtYanıtla
    Analizci:

    Gsliyim .eskiden beri trabzonun yapısını gs ye benzetirdim .Hep ikinci takımım olmuştur.Ama taki 2 sene öncesine kadar bjklileri doldurdu muho usta transfer için .aldığı adamda aklını bjkde unuttu.trabzona külhanbeyi oldu sadece fikret orman iyi kullandı trabzonu gs ve fbye karşı.gs düşmanı oldu Bir iki çapulcu uğruna .fb ve bjknin takımı oldu trabzon.gs size ne yaptı .gs düşmanı olcay şahan gibileri takıma doldurdu trabzon.bütün gs maçlarında olay çıkartıyo sert yapıyolar gsye. siz önce bi alanyadan altı yememeyi.trabzon da üç sıfırdan maç vermemeyi öğrenin.ersun yanal da gs düşmanı onu da hoca yaptınız.bjkde şenol güneş var tabi.siz de bjkye uyup hediye verir gibi rıza hocayı getirdiniz.fb yi rakip olarak görüyorsunuz güya .en son ne zaman yendiniz. Bjk de içerde dışarda yeniyo zaten.bi gs maçlarında top oynuyo.fikret başkan artık trabzon alt yapısını sömürür.sömürsün iyi olur.bjk iyi değerlendirir bu gençleri.trabzon bel bağladığı kendi genç yeteneklerini bile yerden yere vuruyor.o çocuklar ayakta tutuyor trabzonu ama biyere kadar .trabzon güzel şehir ama halkı basını futbola karışmasın hiç anlamıyorlar.gencecik yusuftan ne istiyosunuz arkadaş .neyini yuhalıyosunuz ya

    2
    5
    yanıtYanıtla
    Mütevazı:

    Biraz büyüsün primlerini ister.

    1
    6
    yanıtYanıtla
    Türk:

    Artık asla futbolla işim olmaz bu iş rant işine dödüğünün para işine tamamen döndüğünün resmidir yazıklar olsun Futbol bitmiştir uyanın

    4
    0
    yanıtYanıtla
    Kayserili:

    Futbol zengin iş adamlarının kara para aklama için kullandığı en mantıklı yol

    yanıt3
    yanıt0
    Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title