Haberler

Cengiz Ünder'in Süper Golü, Roma'nın Galibiyetine Yetmedi

Güncelleme:

Şampiyonlar Liginde oynanan maçta Romalı Cengiz Ünder, Plzen ağlarını sarstı ancak bu gol galibiyete yetmedi. Cengiz, bu golle Türk olmayan bir takımda Şampiyonlar Liginde 3'ten fazla gol atan ikinci Türk futbolcu oldu.

Şampiyonlar Ligi G Grubu'nun 6. ve son haftasında Çek temsilcisi Viktoria Plzen, evinde Roma'yı konuk etti. Doosan Arena'da oynanan mücadeleyi 2-1 kazanan Plzen, UEFA Avrupa Ligi biletini de kaptı.

Plzen'in gollerini 62. dakikada Kovarik ve 72. dakikada Chory kaydetti. Roma'nın tek golü, milli oyuncumuz Cengiz Ünder'den geldi. Cengiz, Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon 6 maçta 3 gol ve 2 asistlik bir performansa ulaştı. Yıldız oyuncu toplamda ise 18 maçta 4 gol ve 5 asist istatistiklerini yakladı.

PLZEN AVRUPA LİGİNE KALDI

Galibiyetin ardından puanını 7 yapan Plzen, aynı puanlı CSKA Moskova'yı ikili averaj ile geride bırakarak 3. sırayı kaptı ve UEFA Avrupa Ligi'ne kaldı. Daha önce çıkmayı garantileyen Roma ise, 9 puanla 2. basamakta yer alarak Şampiyonlar Ligi son 16 turunda rakiplerini beklemeye başladı.

CENGİZ ÜNDER TARİHE GEÇTİ

Cengiz Ünder, Türk olmayan bir takımın formasıyla bir Şampiyonlar Ligi sezonunda 3+ gol atmayı başaran ikinci Türk oldu; Arda Turan 2013/14'te Atletico Madrid ve 2016/17'da Barcelona formalarıyla bu turnuvada dörder gol atmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Cengiz Ünder Roma Spor Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500

Yorumlar (21)

yiğit alp:

amatör kümede bile bundan güzel goller var şişirip durmayın süpermiş????????????

7
6
yanıtYanıtla
ÇOK CAHİLSİN KEŞKE ÖLSEN:

Benim kendini zeki sanan ama haberi okumayan kardeşim şampiyonlar liginde 3den fazla gol atan 2. Türk olarak tarihe geçtiğini söylüyor. Golün güzelliğini kastedmiyor.

yanıt6
yanıt0
JUL SEZAR:

Bilmeden yorum yapan okumadan ımza atan vatantaş. En sevdiğimmm

yanıt3
yanıt0
TIRAŞ:

Ya kardeşim Cengiz mengiz diyorsunuz da Milli takımda da bu golleri göremiyoruz. . Birazda elin italyanına değil bize çalışsın.

8
3
yanıtYanıtla
tıraşmış:

Milli takımda adamı besleyebilecek kim var bu kadar düşüncesiz yorum yapmayın adam takım oyunu oynuyor . . .

yanıt2
yanıt1
kjhgfkhg:

Romalı Cengiz hep atıyor da milli takımımızdaki Cengiz neden hep fosss

6
4
yanıtYanıtla
ASKFJLASDGH:

adamın oyun stili bizim milli takıma uymuyor demek ki yada ikinci ihtimal milli takım oyuncuları ile roma oyuncuları arasında oynayış farkı.

yanıt0
yanıt0
Kar Küreği:

Belki de milli takım fostur, adam tek başına şampiyon olacak değil ya.

yanıt1
yanıt0
alexdesouza:

Allah nazardan saklasın.

10
0
yanıtYanıtla
CENGİZ:

Şu pozisyon Türkiyede olsa bizim topçular ne yapar??? A) Topu ilk başta durdur. B) Kaleye şut çeker top auta gider. C) Kaleye şut çeker top tiribüne gider D) Gol olur. Yolun açık olsun Cengiz

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title